MAKAN PANCAKE SEDAP DI DIP N DIP - Alam Sari Di Tanah Jauhar

MAKAN PANCAKE SEDAP DI DIP N DIP

Assalamualaikum…


DAH dua kali minta Pancake ni masa dating berdua ngan Iman ke Dip N Dip.
Sedap uiiii.. maklumlah, la ni dah tak larat diri lama-lama kat dapur mengadun pancake.
Memang lain macam sedap makan di kedai dengan buat sendiri, hahaha.
tak penat kot. Duduk, pesan, membawang, main handphone.. tahu-tahu hidangan dah diletakkan ke meja. Keluarkan sahajalah ongkosnya… gituuuu!

Setiap potongan pancake panas yang dicurahkan coklat dan butterscotch ditambah kedinginan aiskrim memang membuat kita tak boleh nak berhenti. Ada orang muak makan coklat kan. Tapi kami dua beranak memang hantu coklat oi. Tu.. nasib baik Pak Inche tak ada, kalau tak harus berebut dua beranak tu.. Sk perati jerrrr!

Erkkkk




3 comments:

  1. Aduhai kakkk.... Tak pernah saya tak ngences baca posting akak.... sedapnyaaa...

    ReplyDelete
  2. Perghhh nak kena makan juga ni sebelum puasa, kalau tak ngencesss terliur jejessss

    ReplyDelete
  3. Ya Allah.. meleleh coklatnya.. pancakenya pun gebu gebas..

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih