UNDANGAN MAJLIS HARI RAYA - Alam Sari Di Tanah Jauhar

UNDANGAN MAJLIS HARI RAYA

Assalamualaikum…

ALHAMDULILLAH.. Berkesempatan menghadiri dua majlis sambutan Aidilfitri di hujung-hujung Syawal dan selepas berakhirnya Syawal. Kita kan orang kaya, tu yang jadinya hari-hari hari raya. Usaha mengadakan majlis hari raya harus dipuji kerana itu salah satu tanda syukur dan terima kasih.

Majlis Hari Raya Kolej Yayasan Pelajaran Johor


Sk dan rakan sepejabat dari kiri, Rafidah, Nazalia, Suhaida dan Kak Narimah. 
Biasanya sekarang kalau ke mana-mana inilah gengnya. Geng Makan Makan Seopis.. hahaha.
Duduk di pejabat, sambil buat kerja ke hulu ke hilir sambil mencapai kuih-muih raya di meja dia dan dia, hahaha. Lepas tu sibuk tanya bila nak mula diet, kahhhhh!


Bergambar dengan Ketua Pegawai Eksekutif KYPJ.
Amacam, kacak tak bos kami???
Yang penting hati baik, kannnn.


Antara tetamu istimewa, pelawak terkenal Shahrul Shiro. Tak lepaskan peluang bergambar Bersama Shahrul yang tetap sporting walaupun asyik kena kacau masa nak makan. Kesian Shahrul.


Jom layan Video lakonan Shahrul dan Acey Bocey kerjasama dengan KYPJ



Sk dan bos comel.. hari tu ada yang tanya (komen), bos SK ni En Saadullah ke?
Ya.. betullah tu.

Maaf, Sk lupa nak ambil gambar makanan masa ni.. kui kui


Majlis Hari Raya Pulai Springs Golf Resort



Terima kasih Charlotte (kanan sekali) yang sudi jemput Sk. Disebabkan jemputan untuk 3 pax, jadi SK angkutlah adik beradik SK.


Ani, Angah dan Sk








Ada pertandingan sampin tercantik.






Rakan Fb, Nuree yang mewakili Space UTM.
Dah dua kali terserempak Nuree masa majlis makan-makan.. boleh masuk list GMM ni, hahaha.

6 comments:

  1. rezeki di penghujung syawal gitu...tetiba rindu nak makan masakkan raya...

    ReplyDelete
  2. sporting betul shahrul tu buat love love...hahahah

    ReplyDelete
  3. Shahrul memang sporting habis....rezeki last syawal la ni kan

    ReplyDelete
  4. Permisi Ya Admin Numpang Promo | www.fanspoker.com | Agen Poker Online Di Indonesia |Player vs Player NO ROBOT!!! |
    Kesempatan Menang Lebih Besar,
    || WA : +855964283802 || LINE : +855964283802

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih