YONG TAUFU DOPLOH HINGGIT - Alam Sari Di Tanah Jauhar

YONG TAUFU DOPLOH HINGGIT

Assalamualaikum...


"EH,  banyak jugaklah Yong Taufu ni," kata Pak Inche apabila Sk menghidangkan Yong Taufu RM20 berapa sen yang dia beli di pasar malam kelmarin. 
"Haaa..  Tulah,  patut kena RM20," hahahaha. Tapi yang sebenar memang tak banyak pun item nya. Eh,  panggil item ke,  hahaha.  Dah mangkuk tu leper dan Sk tebarkan nampaklah banyak,  kan. 

Huhuhuhu. Serik dah beli Yong Taufu,  dah nak sama dengan oden dah regenya,  huwa huwa huwa.  Oden pun tak nak beli,  mahei,  baik beli ikan,  hahahahha.  Hahahahah. 

8 comments:

  1. betul2.. kalau beli yong taufu ni sedar2 mesti puloh2.. sedap je nak amik kan.. sekali.. hambik kau..

    ReplyDelete
  2. sesekali teringin nak makan..klau selalu mau kempis poket...hehehe

    ReplyDelete
  3. Fav SA yong Tau foo...nanti nak tanya doc bleh makan tak..kalau bleh nak carikkkkkk

    ReplyDelete
  4. Lama tak makan yong taufu, rasa terus macam nak ajak Sunah plak memalam ni cari adeiiii

    ReplyDelete
  5. nasib la tak minat yong taufu...huhuhu

    ReplyDelete
  6. numpang promo ya gan
    kami dari agen judi terpercaya, 100% tanpa robot, dengan bonus rollingan 0.3% dan refferal 10% segera di coba keberuntungan agan bersama dengan kami
    ditunggu ya di dewapk^^^ ;) ;) :*

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih