KOTAK KASUT VIRAL ITU - Alam Sari Di Tanah Jauhar

KOTAK KASUT VIRAL ITU

Assalamualaikum... 

HAJATNYA nak beli stationery, terlanjur ada ada duit RM30 e-wallet tu, kan.. tapi masuk jer kedai eco, tempat lain yang dituju dulu, hahaha. Yang pasti, pantang nampak sesuatu yang berwarna pink, nak juga beliiii... nampak sweet aje, hahaha.

Jumpa pulak kotak kasut viral ni, tinggal lima keping, empat tu hitam putih, satu lagi biru muda, jadi rembat empat-empat yang hitam putih tu.

Sampai rumah, tak sabar nak pasang, tapi terkial-kial nak pasang bingkai tu ha, dekat sejam tak jugak dapat pasang. Sini masuk sana tercabut, sana masuk, sini tercabut. Akhirnya fed-up dan esoknya Sk bawa semula ke kedai eco minta tukar. Rupanya, cuma boleh tukar dengan barang yang sama, pulang duit lagilah tak boleh, kan.

Okey, macam tu apa kata awak cuba pasangkan, huhu.
Staf eco tu pun cuba pasangkan, mula-mula terkial-kial jugak sampailah dia dah dapat stepnya yang betul supaya taklah sini masuk sana terkeluar.

Dah siap satu, Sk cakap, haaa.. apa kata awak tolong pasangkan semua, hihi. Nasib baik empat keping jer. Sk pasangkan kotak dan dia cuma tolong letakkan bingkai tu. Tak sampai sepuluh minit siap dah semua.

Ya Allahhhhhhh, terima kasih adik, semoga urusan kamu juga dipermudahkan.

I Love Eco Shop, hahahaha.







11 comments:

  1. waalaikumussalam. comey sangat kotak kasut tu ^_^

    ReplyDelete
  2. Pernah guna kotak kasut ni dulu
    tapi tak tahanlah

    ReplyDelete
  3. ECO tempat kita manjang habis kak, haritu tanya bila ada lagi, katanya minggu ni, daku plak malas nak pergi hahahaha

    ReplyDelete
  4. Eh kena pi cari ni...menarik la...

    ReplyDelete
  5. salam kak...saya buat letak baju...senang lipat, masuk dalam tu..nak ambik x kacau baju lain...:p

    ReplyDelete
  6. smart jugak ea kak...adush...kena baca jampi banyak2 sebelum masuk eco

    ReplyDelete
  7. hahaha bagus jugak budak tu ekkk, patut bagi tips sikit kat dia...hahahha

    ReplyDelete
  8. JACKPOT ynag besar hanya di AJOQQ :D
    WA : +855969190856

    ReplyDelete
  9. Join yuk di chanelku yang seger...
    banyak film terbaru yang memanjakan mata loh...

    STREAMING NONTON BOKEP GRATIS ..!!
    Kumpulan BOKEP Terlengkap Terbaru Terpopuler & Ter-Update By SUKABOKEP

    SUKABOKEP

    BOKEP INDO NGENTOT ASIK

    BOKEP BARAT NGENTOT MANTAP

    BOKEP JEPANG NGENTOT NIKMAT

    BOKEP KOREA NGENTOT PUAS

    FILM SEMI NGENTOT SERU

    SKANDAL ARTIS, MODEL, SELEBGRAM TERBARU 2020

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih