LAUK MASAK DAN BELI

Seri Kandi Tanah Jauhar
2

 Assalamualaikum wbt


Cerita pendek jer hari ni..

DAH masak Kari Daging dan Daging Kicap, Pak Inche balik bawa lauk dari pasar malam BBU Jumaat lepas. Jumaat hari ni baru sempat nak post entri, hehe. Pak Inche beli Limpa Masak Rempah dan Hati Goreng dengan Kacang Panjang. Gandingan yang mantap!

Okeylah, minta diri dulu.. nak pi meronggeng.. hahaha.


Post a Comment

2Comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini.

Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri. Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com

Terima kasih

Post a Comment

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Ok, Go it!