MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Friday, December 2, 2016

NASI LEMAK SAMBAL SOTONG KERING


Assalamualaikum...

ALHAMDULILLAH.. baru selesai makan tengahari. Macam biasalah di rumah, waktu makan Sk lewat sikit tak macam di pejabat, pukul dua belas dah ke kantin meninjau lauk.. hahaha. 

Hari tukan Pak Inche masak Chicken Chop. Dalam pada membongkar harta karun dalam peti sejuk sebelum memasak tu dia terjumpa sotong kering yang Sk simpan dalam laci. Dah kejung macam kayu.. sejarahnya pun dah lupa beli di mana.. hehehe. Jadi, atas permintaan dialah ni maka terjadilah Nasi Lemak Sambal Sotong Kering.

Nasi Lemak dan Sambal adalah resepi yang sering Sk tulis di blog jadi rasanya malaslah nak taip.. hehehe. Ni pun saja hantar gambar kat blog di hujung-hujung data yang seciput ni laju pulak dia masuk. Jadi, adalah entry blog hari ini kalau tak hadap jerlah gambar spaghetti tu sampai minggu depan, hehehe.

Mata pun dah mula layu ni
Tidur pun sedap kan.. daaaaa...
Wassalam.

5 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum seri...sambal sotong kering mmg sedap...lawan dgn mkn apa pun sedap jer..:)

    ReplyDelete
  3. sedapnya nasi lemak..
    lagi2 dimakan dengan sambal sotong kering

    ReplyDelete
  4. Pendeknya tulis. Belum sempat baca dah habis.

    ReplyDelete
  5. Mengancam sambal sotong kering...lagi2 di padan dgn nasi lemak...

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

FESKO KPYPJ 2017

Assalamualaikum... Sk ingin mengajak anda yang tinggal berhampiran Kulai atau sekitarnya untuk sama-sama memeriahkan Festival Konvokesy...