KAU PERGI JUA - Alam Sari Di Tanah Jauhar

KAU PERGI JUA

ASSALAMUALAIKUM wbt

SETELAH lebih sebulan terlantar di Unit Rawatan Rapi, Hospital Pakar Damansara, akhirnya abang ipar yang saya kasihi Wan Othman Bin Mohd Noor dijemput menemui penciptanya pada 15 September 2010 bersamaan 6 Syawal 1431H. Semoga rohnya dicucuri rahmat.
Limpahan bunga yang memenuhi pusaranya seiring doa sahabat dan saudara yang memenuhi puncak Perkuburan Islam Bukit Kiara pada keesokannya. Beliau pergi meninggalkan seribu kenangan kepada kami semua walaupun beliau sering berada di perantauan bagi menjalankan tugasnya sebagai kakitangan Penerbangan Malaysia (MAS). Takziah kepada isteri beliau, Rashidah dan satu-satunya cahaya mata, Wan Arfan. Kami sentiasa bersama kalian walaupun kita berjauhan.

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih