Blog Pertama - Alam Sari Di Tanah Jauhar

Blog Pertama

Tengok semua orang ada blog, saya ingat saya pun nak jadi blogger juga. Tapi saya nak jadi blogger yg baik, yg tak kacau orang dan tak sentuh sensitiviti mana-mana pihak.
Just meneruskan minat menulis yang dah terkubur bersama cinta.. hehe.

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih