MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Saturday, September 28, 2013

BLUEBERRY CHEESE TART SELAMANYA DI HATI

ASSALAMUALAIKUM...


MINGGU ni SK cuma buka tempahan untuk blueberry cheese tart sahaja. Tak sempat sediakan dua lagi jenis crust tu. Belum lagi habis mendobi sebab cuaca mendung semacam. Rupa-rupanya nak turun hujan. Bagi sesiapa yang teringin bolehlah sms atau call SK di talian 012-7799705, ni untuk orang JB jer tau. Kalau dari tempat lain, kenalah datang ambil kat JB, huhu. SK minta maaf sebab masih lagi menangguhkan tempahan ke luar daerah disebabkan oleh masalah-masalah yang tidak dapat dielakkan.

Dan bagi sesiapa yang berminat untuk menempah mesin kulit tart, SK ingin ingatkan bahawa harga istimewa masih lagi berlangsung sehingga 1 Oktober 2013. Ramai yang mengeluh kerana harga mesin ni yang mungkin agak mahal tapi bagi SK pejam mata saja. Sebab duit ni kalau tak habis ke mesin tart ni mungkin habis ke benda lain pulak, kan. Tu bagi SK lah, sebab tu bila ada duit lebih, SK pejam mata jer ambil tak mahu fikir-fikir dah dan rupanya ia memang sangat membantu kerja-kerja SK. Bagi yang berminat nak bertanya tentang mesin ni bolehlah email SK di serikanditanahjauhar@gmail.com atau boleh call atau sms SK di 012-7799705.

Sekiannnn, wassalam.

1 comment:

  1. Salam kak sari.. tun smlm 1st time cuba wat cheese tart.. baru siap crust dia, separuh adunan je pon wat.. tp struggle nk siap.. haha... stress duk ngandap sebijik2.. jd kagum ngan org2 yg amik tempahan nih.

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

RETREAT DI MERSING - HARI PERTAMA

Assalamualaikum... APABILA diberitahu bahawa Sk akan dihantar mengikuti satu kursus di Mersing terus rasa senak perut  hati jadi li...