Monday, January 4, 2010

tensionnyer.......

MMM... marah betullah pasal penat nak update blog, bila nak masuk gambar je, de hang macam tu jer.. macam manalah tak buat kerja gila ni waktu pejabat.. hmmm, terpaksalah.. nasib baik kelas mula pukul 9.00.

Saya sebenarnya nak update blog tentang kek coklat berlapis krim keju yang saya buat sabtu lepas. Dari hari Sabtu samapi Ahad, tak juga berjaya nak masukkan gambar. Harapnya lepas ni okey. Kalau tak boleh juga saya upload gambar dalam facebook jerlah..

No comments:

Post a Comment

Tak nak komen ? .
Urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :) ..