MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Wednesday, January 27, 2010

macam-macam hal pulak...

ADUHAI.. dah berapa kali saya cuba masukkan gambar cupcake strawberry dan kek strawberry yang saya buat beberapa hari lepas, tapi tak juga masuk-masuk. Dua hari saya mencuba.. sampai kelat biji mata dibuatnya sehingga adakala kesabaran hilang batasannya. Masa nilah rasanya membazir masa betul mengadap benda ni.. tapi kena jugak cekalkan hati.
Baru ni pun, saya cuba lagi. Mula-mula guna broadband, tak lepas.. Kemudian guna TM streamix wireless, tapi tak boleh masuk internet pulak. Nasib baik En Rizar datang tolong, pasal saya bab dalaman ni tak berapa pandai, tak berani main hentam, takut ke lain pulak jadiknya.
Yang kelakar, kalau nak explore sesuatu tu pandai pulak dari En Rizar. Yang tu, En Rizar selalu minta tolong saya. Ha.. macam tulah husband and wife.. tolong- menolong antara satu sama lain.
Jadi saya harap kali ni dapatlah saya upload image cake saya yang gebu tu.. hehe..
Hakhak.. dapat juga upload dengan lajunya..

inilah cup cake saya yang naik dengan begitu gebu sehingga tak terkata..

adunan di hari lain, yang saya rasa nak balik sangat buat kek tu.. nilah, buat dalam loyang pulak. (resepi asal dalam loyang patutnya..)

Yaya yang begitu teruja dengan keknya..
OH, maaflah.. dapat amek gbr kek yang dah dipotong jer.. makcik lupa.. ni pun buat bekalan gi kerja, jadi gambar dalam tupperware jer, takde pinggan cantik

No comments:

Post a Comment

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

FESKO KPYPJ 2017

Assalamualaikum... Sk ingin mengajak anda yang tinggal berhampiran Kulai atau sekitarnya untuk sama-sama memeriahkan Festival Konvokesy...