Thursday, August 19, 2010

ROTI TISU KLCC TOWER

ASSALAMUALAIKUM wbt

AMBOIIIII.... mesti terus celik bijik mata sapa-sapa yang mengantuk tengok Abang Bangla yang bawa roti nikan.. hehe. Maaflah ya, dapat tengok sebelah mata je, jadi tak begitu terserlah ketampanannya.

Dalam 'facebook' saya dah publish gambar ni, la ni nak terbitkan kat sini pulaklah untuk tatapan kawan-kawan yang tak bertemankan saya di fb.

Balik dari jalan-jalan dan lepak-lepak mengadap air pancut di KLCC hari tu, kami singgahlah di Original Kayu Nasi Kandar, Ampang. Terkejut badak saya tengok saiznya. Patutlah kakak ipar saya order satu jer, kongsi ramai-ramai... jom layan gambar...





2 comments:

  1. jauhnya nak ke ampang...huhuhu...kene tunggu lps raya nampaknya...

    ReplyDelete
  2. sis,.first time ayu lihat roti gini..panjangnya..

    apa eik rasanya?

    ReplyDelete

Tak nak komen ? .
Urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :) ..