MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Tuesday, December 31, 2013

MAKAN & MALAM ASPIRASI KPYPJ 2013

ASSALAMUALAIKUM...
 
SEKADAR mencoret dan berkongsi kisah pendek malam Sabtu lepas.
Kami warga kerja KPYPJ telah diraikan dalam satu majlis gilang gemilang.
Alhamdulillah, setelah sekian lama teringin akhirnya dapat juga
SK hadir ke majlis makan malam tahunan anjuran syarikat macam ni.
Sebab biasanya bos akan buat majlis high tea atau makan tengahari
kali ini makan malam pulak kita. 
Dengan tema elegant dan rasmi,
SK tidaklah berhabis-habisan sebaliknya hanya memakai gaun lama sahaja....
bolehlahhhhh.. hihi.
Lepas tu yang paling tak best sekali disebabkan mengejar masa
SK telah tertinggalkan kamera di rumah..
jadi kredit untuk pemilik-pemilik kamera
yang gambarnya SK salin dan tampal ni ya, hihihi.

Antara hidangan malam itu..
Siakap Goreng Bersama Sos Masam Manis yang sedap amat,
Udang Goreng Butter bersama Oat yang rangup...
Five Varieties Combination... ini memang betul pembuka selera,
Boneless Chicken with Salad Mayonese...
Brocolli with Mushroom...
Hot & Sour Szhecuan Soup
dan tetiba kenapakah ada Nasi Goreng Kampung??
 Hihihi... bukan sepatutnya Nasi Goreng Cina ke???
Apa-apalah janji kenyang dan kami dihiburkan oleh live band lagi...
sangat suka sebab ada lagu.. 'Jujurlah sayang... aku tak mengapa.....' huhuhu.
 
oh ya, ada juga air longan dan kelapa laut sejuk lalu kat tekak malam-malam..
 lalala


Amboiiii... blink-blink lagi tuuu..
sila petik satu bintang ya...
dan boleh petik sekali lemak-lemak kat lengan SK tu.. hua hua hua.
Inilah dia kawan semeja merangkap sebilik juga dengan SK di Makmal Elektronik, namanya Nazalia... muda lagi baru 31.
Oit.. jangan ada yang cuba-cuba nak ngurat kerana dia telah dimiliki oleh tiga orang jejaka tampan... hihi.. tentulah sang suami dan dua anak bujang dan insyaAllah Februari nanti seorang lagi anaknya akan melihat dunia.
Sk doakan agar segalanya dipermudahkan untuk beliau, Aamiiiinnn.

p/s maaflah..
bulan ni tetiba SK kurang menulis untuk blog
tak macam bulan lepas hari-hari ada idea..
banyak sebenarnya yang SK nak ceritakan ... tunggu esok yaaaaaaaaa...
mintak-mintaklah nanti SK menjadi rajin semula, hihi
esok tahun barukan... selamat tahun baru untuk semua ya...

Wassalam.

3 comments:

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

AKHIRNYA IKEA TEBRAU DIBUKA

Assalamualaikum... YEAY!!  Akhirnya setelah sekian lama menunggu, Ikea Tebrau kini dibuka di Johor Bahru.  Setelah bertahun-tahun beran...