CIPTA HATRIK.. JDT DIHATIKU - Alam Sari Di Tanah Jauhar

CIPTA HATRIK.. JDT DIHATIKU

Assalamualaikum...


MENDUDUKI tahta Liga Super Malaysia tiga musim berturut-turut, hatrik yang pastinya menjadi kenangan manis buat seluruh warga Tanah Jauhar apabila pasukan bola kesayangan kita menerima trofi kemenangan malam tadi dan diraikan seluruh peminat bolasepak Negeri Johor.


TMJ yang sangat dekat di hati Bangsa Johor.


Tahniah JDT!!

(kredit gambar: Johor Southern Tigers)

3 comments:

  1. Assalammualaikum....wah tahniah. Haruslah update pasal jdt kan? Peminat setia katakan. Lamanya tak dtg sini. Rumah pun dah tukar langsir baru ni. Pc kita baru ok. Ni blog pertama komen setelah beberapa bulan ke tahun tak jengok kwn2 blogger :( sorry akak guna akaun aziz...hehe

    ReplyDelete
  2. Gembira kita tak terkata kan SK
    Kakak pun tonton tau walau tak ke stadium:)

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih