MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Sunday, September 25, 2016

CIPTA HATRIK.. JDT DIHATIKU

Assalamualaikum...


MENDUDUKI tahta Liga Super Malaysia tiga musim berturut-turut, hatrik yang pastinya menjadi kenangan manis buat seluruh warga Tanah Jauhar apabila pasukan bola kesayangan kita menerima trofi kemenangan malam tadi dan diraikan seluruh peminat bolasepak Negeri Johor.


TMJ yang sangat dekat di hati Bangsa Johor.


Tahniah JDT!!

(kredit gambar: Johor Southern Tigers)

3 comments:

  1. Assalammualaikum....wah tahniah. Haruslah update pasal jdt kan? Peminat setia katakan. Lamanya tak dtg sini. Rumah pun dah tukar langsir baru ni. Pc kita baru ok. Ni blog pertama komen setelah beberapa bulan ke tahun tak jengok kwn2 blogger :( sorry akak guna akaun aziz...hehe

    ReplyDelete
  2. Gembira kita tak terkata kan SK
    Kakak pun tonton tau walau tak ke stadium:)

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

26 SYAWAL

Assalamualaikum... ALHAMDULILLAH.. dah hari ke 26 kita meraikan Syawal. Ramai yang mengambil kesempatan mengadakan rumah terbuka da...