LAMA BERCUTI - Alam Sari Di Tanah Jauhar

LAMA BERCUTI


Assalamualaikum..

PERCUTIAN paling lama kot kali ini sampai rindu setengah mati dengan rumah.. muahahhaa.. dan rindu dengan blog Alam Sari Di Tanah Jauhar ni. Kononnya malam-malam bolehlah ambillah mood sejuk kat bilik hotel untuk update blog tapi dok sibuk layan filem online dan muka buku.. memang harapan laaa nak tulis di blog.. hehehe.

Urmmm.. apa khabar semua?
Tak sempat Sk nak ucapkan Salam Aidil Adha dan Salam Qurban buat semua pembaca muslim dan muslimah. Banyak sebenarnya yang Sk nak cerita dalam blog ini.. terutamanya cerita pasal makan dan jalan-jalan. InsyaAllah, akan kucuri masa itu sikit-sikit nanti Sk update.

Gambar di atas, siapa lagi kalau bukan Iman. Bulat pipi pun dah tahu.. hahaha.
Masa ni kami kununnya nak tunggu matahari terbenam. Lokasinya di Batu Feringgi di mana kali ini kami memilih untuk tinggal di Bayview Hotel. Urmmm.. best ke tak best?
Bolehlah.. tapi rasanya best lagi duduk di Four Points, Tanjung Bungah. 
Kali ni sempatlah makan nasi kandar sekali
popiah basah sekali
pasembur sekali
mee mamak sekali
ais kacang sekali
semua main sekali buat syarat katanya
cuma kali ni tak ada sesi ke Balik Pulau

Mana gambar makanan???
Aaaaa... nanti Sk gali kat Ig balik.. hehehehe.

sehingga jumpa lagi.
wassalam.

2 comments:

  1. waa..syoknyer bercotii..
    klo lya bila bct, mmg x myempat nk update blog..skarang pom suam2 kuku dh blog..haha.. entah mana mood menghilang

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih