MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Friday, July 15, 2011

SEPETANG DI JIMBARAN

ASSALAMUALAIKUM wbt

KALAU anda ke Bali, pastikan kenangan menikmati pemandangan matahari terbenam di Jimbaran ini dibawa pulang ya.. hehehe. Rasanya tiada yang terindah dan terhangat di Bali selain acara makan di Pantai Kedonganan. Bagaikan terpukau apabila melihat kerusi meja disusun berderet-deret di atas pasir pantai yang memutih sambil mengadap Laut Jawa yang saujana biru kehijauan. Gadis manis penyambut tamu yang memakai pakaian tradisional Bali menyelitkan bunga di telinga kami sebagai tanda Selamat Datang. Aduh! Manisnya kenangan ini akan diingat sampai bila-bila.

Punat kamera bagaikan tidak mahu henti ditekan untuk merakamkan kenangan maka pelbagai aksi dan gaya yang dikeluarkan. Bagaikan tidak jemu mengabadikan kenangan di pantai pulau yang pernah diiktiraf pulau liburan terbaik di dunia ini. Untuk yang mengunjungi Alam Sari ada beberapa aksi yang ingin dikongsi di sini... sila-silalah scroll ke bawah ya... hihihi...3 comments:

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

DAPUR TAK BERASAP

Assalamualaikum... AHAD lepas,  ketika Sk baru sahaja nak melelapkan mata...  Sebenarnya sebelum tu dah tertidur depan tv,  jadi dalam jam ...