DONUT BOMBOLONI YANG SANGAT SEDAP DENGAN INTI MELIMPAH

Assalamualaikum…

WORDLESS WEDNESDAY


SEKALI pandang ianya tak ubah seperti Bomboloni atau Donut Filled lain yang pernah Sk jumpa.
Tapi.. Sk tertarik dengan saiznya yang agak besar dan kelihatan gebu cuma intinya Nampak sungguh ceconet dari luar kan.


Tapi… bila geget.. nahhhh melimpah intinya oiii.
Sudahlah dohnya gebu giler, filling pulak mewah.

Di mana nak beli?

Bagi warga JB anda boleh dapatkan bomboloni ini di Kedai Mesra Petronas, Taman Kobena berhampiran dengan Pekan Rabu, Tampoi. Tapi ikut nasib la tau sebab kata Iman, kalau letak aje sekejapan wassalam.

Selamat mencuba nasib, hahaha.






6 comments:

  1. sampai sekarang kita tak pernah lagi merasa bomboloni ni...hehehe..

    ReplyDelete
  2. wowwww..melimpah sungguh...
    confirm sedap ni..^_^

    ReplyDelete
  3. Officemate Mrs. A tadi baru jer... citer pasal Bomboloni ni tapi yang biasa tu bukan sejenis donut

    ReplyDelete
  4. hahahaha sekejapan wasalam 🤣🤣

    ReplyDelete
  5. Harap-harap adalah harini hehehehe

    ReplyDelete
  6. hhahahhaha...semalam tengok sis lin punya pun terkezuttt kita! bapak besar gilerrrr bomboloni dia!

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih