MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Friday, December 17, 2010

MAKAN STAIL WESTERN YANG CUKUP EKONOMI

ASSALAMUALAIKUM wbt

KENAPALAH dua tiga hari ni rasa macam penyakit M dah mula timbul. Otak pun rasa macam tumpul padahal banyak juga benda yang boleh dijadikan bahan berblogging. Isk.. isk.. isk.. tak leh jadik ni. Ermmmm...

Dua tiga hari lepas, saya teringinlah nak menengok apa yang ada kat kedai yang baru dibuka ni. Nampak sangat-sangat menarikkan warna kedai ni. Hijau.. sejuk mata memandang. Jom.. terjah!



Menu dah ada atas meja... jom cuci mata..



Lepas tu pilih yang paling murah sesuai dengan isi kocek pada masa itu.. kih... kih... kih...


pandaiiiii Yaya.. dia pilih Deep Fried Chicken Chop yang berharga RM5 sahaja... cuba bayangkan macam ni RM5... sungguh ekonomikan...


saya nak makan Fish & Ship lah... RM5 jugak... hik.. hik... hik..

Lepas tu En Hubby pun sampai, baru keluar dari pejabat dia dekat-dekat jugaklah dengan kedai ni. Saya cakap, pilihlah.. bonda belanja.. hihi.. (Dalam hati amek yang RM5 jugaklah bro...)

Ermmmmm.... Amboi.. amboi... amboi... melebih nampak...


Grilled Chicken Chop... nasib baik RM8... hehehe...

Campur Fresh Orange, Sirap Bandung dan Ais Limau (maaf.. tiada dalam gambar) cuma RM23.sen2). Yang penting, sedap dan kenyang.... Alhamdulillah.

2 comments:

  1. salam sari yusa ..... nak tahu kat mana letak nyer restoren ni .... nampak menarik lah ..... teruja rasa nak pergi dengan harga nyer yang berpatutan ......

    ReplyDelete
  2. Salam, Khai Adry, kedai di BBU, Jalan Padi Satu, mmg amat berpatutan harganya tu..

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

AKHIRNYA IKEA TEBRAU DIBUKA

Assalamualaikum... YEAY!!  Akhirnya setelah sekian lama menunggu, Ikea Tebrau kini dibuka di Johor Bahru.  Setelah bertahun-tahun beran...