NASI BAMBOO RENDANGAN CHERRY

Assalamualaikum...

BURPPP! Alhamdulillah.. Baru lepas menikmati Nasi Bamboo Rendangan Cherry.
Macam nilah Sk kalau ditugaskan mengambil Iman balik dari sekolah.
Biasanya memang Encik Rizar yang ambil tapi disebabkan ER ada hal maka kenalah Sk yang mengambilnya. Ambil pula waktu makan tengahari di kala perut sedang lapar
maka kita tukar seleralah. Asyik makan di kantin kolej pun kadang-kadang jemu jugakkan.

Image may contain: food

Sebenarnya dah lama nak makan di sini lepas dikongsikan oleh Mama Maszull.
Warung ni pun tak jauh dari pejabat Sk tapi nak ke sini jem ya amat
tu yang malas nak keluar.
Masa Sk sampai ni waktu makan dah hampir tamat tapi dapatlah jugak merasa kambing dan ayam bakar yang masing-masing tinggal seketul.
Cicahannya sos black pepper dan sambal belacan yang rasanya tidaklah mengecewakan.
Lepas ni tak payah lagi nak berebut-rebut makan di Sg Klah sana
JB pun dah ada.. yey!!

3 comments:

  1. WUHUUUU...SEDAPNYA...HANTAR CHERAS PLEASEEE HIHI

    ReplyDelete
  2. Betul SK..
    Dah ada kat tmpt sendiri nasi bamboo ni ..
    Terjah ajer di JB tu..

    CH dulu mkn nasi bamboo kt sg klah tu..
    Singgah balik berubat tempohari..

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih