MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Thursday, July 7, 2011

HILANG KATA-KATA


ASSALAMUALAIKUM wbt

KALAU hari Khamis pun tak mahu berkata-kata, boleh tak????

8 comments:

  1. ape benda tu ek? tak dapat nak teka..nanti langsung tak boleh berkata-kata nanti...hehehe

    ReplyDelete
  2. Yus, nape x kuar komen Naz ni.. Td dah taip.. Tak pe la.. Taip lg sekali... Tu gear box kan.. Cer bg tau.. Betul tak???

    ReplyDelete
  3. ape tu...
    ape name makanan tu...yg tengah2 tu straw ker...

    ReplyDelete
  4. spontan thursday ya..

    ayu belum cuba..
    nanti nak gaklah..
    hehehe..
    kurang bebel kan?

    kak.. mee rebus kat restoran ZZ ya?
    mee rebus tulang daging

    ReplyDelete
  5. kak sari, everyday wordless la pulak pasni..heheh...

    ReplyDelete
  6. boleh je sari...yus pun ada gak buat mcm tu..hehe

    tu mee rebus ke apa tu?

    ReplyDelete
  7. kak yusssss.....lia dah lama ajak en.suami pi mkn kat restoran zz ni...tp masih x sempat lagik nak ke sana.....hadoi lah...meleleh air liur....

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?