TAPAU... DELISH CAFE - Alam Sari Di Tanah Jauhar

TAPAU... DELISH CAFE

Assalamualaikum...

SALAM Isnin.. Amboiiii... seronoklah tengok ada kawan-kawan yang cuti panjang. Selamat menyambut hari wilayah kepada semua warga Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Labuan.. selamat bercuti dan sila masak sedap-sedap ya. Kepada yang mengambil tempahan makanan, semoga segalanya dipermudahkan.

Meh tengok tayangan di pagi hari. Sebenarnya ini kisah Khamis lepas. Macam biasa setiap khamis, warga Johor pulang kerja awal.. dan macam biasa Sk akan singgah ke Senai sebelum balik rumah. Lepas tu teringin nak makan... italian food katanya.. jadi kita tapau jer lah...


Spaghetti Meatball untuk Iman


Spaghetti Bolognese untuk ibu.


Mom's Favourite Pizza 


Lokasi : Delish Cafe, Taman Impian Senai
Sk minum Hot Lemon Tea sementara menunggu makanan siap.


Iman minum Coffee Ice


Suka tengok dekorasi dalaman Delish Cafe


Ada aneka pasta di sini dengan harga berpatutan.


Setiap isnin hingga khamis boleh dapatkan diskaun 15% pada waktu makan tengahari.


Snap & Share dan kongsikan di fb dan ig 


Merah Putih
kombinasi warna memikat


Alhamdulillah.. sedappp!

2 comments:

  1. Ewah... SK dan rasmikan dulu
    Kakak dua-tiga kali lalu tak masuk lagi tau:)

    ReplyDelete
  2. Dpt dating dgn anak...rasa seronok kan kak. Oh kak...lupa. Happy Anniversary. Semoga bertambah2 bahagia dan cinta kasih. Amiin.

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih