MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Thursday, August 4, 2011

RUMAH BARU

ASSALAMUALAIKUM wbt

SAYA dalam proses mengubahsuai rumah, maklumlah nak raya, hehehehe... Terima kasih kepada yang masih sudi berkunjung ke rumah saya yang bersawang dan macam kapal nak karam ni (belum karam lagi ya). Buat masa ini saya masih mencari perabut baru dan juadah baru untuk dihidangkan kepada tetamu.. huhu. Tak adil rasanya jika saya hanya membuat entri tanpa berkunjung ke blog kawan-kawan, macam berat sebelah rasanya. Saya mengaku, saya dilanda penyakit malas..(tak yah guna huruf M memang mengaku malas.. hehe). Akhir kata, di bulan seribu rahmat ini saya hulurkan salam kemaafan sekiranya terdapat kata-kata yang menyinggung hati dan jiwa raga selama kita di alam maya. Selamat Menjalani Ibadah Puasa, Wassalam..

11 comments:

  1. Salam Akak Tahniah.. wah canteqnyer umah.. suka warna langsir.. Salam Ramadhan akak.. ermapun tertinggal dah.. cuti le katakan.. aperpun semoga kita imarahkan Ramadhan dgn Ibadah disamping juadah2 akak yang sedap tu..Selamat Berpuasa..

    ReplyDelete
  2. Assalam Dik Sari...Selamat Berpuasa....wah dah buat home renovation dan deco....Akak rasanya nak menetap terus dan maintain aje dengan rumah pusaka tu...hehehe!stbac

    ReplyDelete
  3. kita singgah sini nak tengok rumah baru dia... hehe..

    ReplyDelete
  4. Salam kerinduan kak..jugak salam ramdhan..rumah dah baru,jangan lupa kuih raya yer..cistat sebalang! hehehehee..

    ReplyDelete
  5. wah wah.. cantiknyer langsir raya.. berkenan laa ;)

    ReplyDelete
  6. wahhh...semangat nak raya ni kak yus.. :) lia pun mcm ada hajat nak tukar segala perabot n langsir...tp x tahu lah ada masa ke x....

    kak nak sediakan juadah tu jgn lupa asingkan utk lia cheese tart 2-3 balang ea... ;)

    ReplyDelete
  7. assalam sari..malas2 pun dapat buat rumah cantik ni..selamat berpuasa sari.

    ReplyDelete
  8. Assallamualaikum Yus..
    Amboiiii rumah baru yer.. Anyway, selamat meneruskan ibadah puasa.. Miss U!

    ReplyDelete
  9. wahhh cantik umah baru yus ...selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  10. boleh share total cost d renovation Sari hik3

    yer yer orr.. kita igt 'rumah baru' aka tempat tinggal..

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

26 SYAWAL

Assalamualaikum... ALHAMDULILLAH.. dah hari ke 26 kita meraikan Syawal. Ramai yang mengambil kesempatan mengadakan rumah terbuka da...