MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Monday, December 2, 2013

CUTIECAKE MAKER... HASILNYA TENTU CUTE!

ASSALAMUALAIKUM...

JOM tambah gajet di dapur anda dengan Cutiecake Maker ini.
SK ni memang jenis yang sangat mudah jatuh hati bila nampak sesuatu yang pink dan purple.
Tak boleh tengok dua warna ni, mesti berhenti dan membelek, hihihi.
Boleh dikatakan dua warna ini paling banyak ada dalam almari SK tau :-))))


Fun cooking with easy operation
Non-stick coating plate
Safety lock clip
Pilot light and cool touch housing
Recipe included
Power: 700W
Dimensions

27.2L x 21.6W x 12.3H cm

Price: RM189.00 FREE POSTAGE
 


Bayangkan kek-kek comel yang terhasil dalam beberapa minit sahaja dengan Cutiecake Maker ni.
 Kalau ada tetamu datang mengejut atau kita sendiri terkejut di tengah malam kerana kelaparan,
boleh sahaja terus membuat kek segera dengan Cutiecake Maker ini.
Bagi sesiapa yang berminat untuk mendapatkan Cutiemaker ni,
SK nak bagi diskaun kepada sesiapa yang membuat bayaran sehingga hari
Khamis, 5 Disember 2013.
Jadi jangan fikir lama-lama ya.
Boleh whatsapp atau sms SK 012-7799705.
Boleh juga email SK di : serikanditanahjauhar@gmail.com

Proses Penghantaran :
Semenanjung Malaysia : 2 hingga 4 hari
Sabah & Sarawak : 5 hingga 7 hari

Wassalam.

3 comments:

  1. Yelah memang cute sangat. Macam dulu-dulu punya mould buat bahulu tapi taklah moden bertutup macam ini.

    ReplyDelete
  2. Kalau lempeng ke, pancake ke, boleh ke agaknya guna benda nie ek kak?

    ReplyDelete
  3. hahahaha...Mmg pandai dia buat color pink kan....Warna nya aja dah tarik perhatian wanita :)

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

RESIPI DAGING MASAK MAMI PENANG NOXXA

Assalamualaikum... SEMALAM sejak pagi Sk tak berhenti bekerja di dapur.  Sidai kain,  kemas dapur,  gunting lada, kopek bawang,  kisar lada...