MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui panggilan, sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidiladha aidilfitri ais krim apa cerita apam apom arab art street asam pedas asyura award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel berkelah bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI boat noodle Boboiyot bola Bono boycott buah bubur bulan burasak burger cake in jar cendawan cendol cerita bersiri chocolate lava churros Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut drama drama bersiri durian embun evaros fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah hotel ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing kangkung Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga Kemahkotaan kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron madu makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak muzium myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti popiah premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sandwich sardin sate sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah teater Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel thailand tinggi tmj tomato tomyam tortilla tudung tulang Tunku Jalil twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan ulasan buku untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Saturday, April 23, 2016

MARI BELI MESIN TART

ASSALAMUALAIKUM...

Update lagi : 23 MEI 2016

LAI LAI LAI....


BANYAK sekali panggilan yang Sk terima bertanyakan tentang tempahan tart. Biasanya kalau jawab panggilan atau mesej dari nombor yang tak dikenali, Sk kena pastikan betul-betul soalannya. Nak tanya tentang cheese tart, kulit tart atau MESIN TART... hehehe. Kadang-kadang bila dah terlalu banyak, memang boleh keliru kita dibuatnya. Jadi, minta maaflah kepada mereka yang pernah Sk tersalah bagi jawapan tu ya.


Untuk pengetahuan anda, cheese tart dan kulit tart, Sk tak boleh pos. MESIN TART pula memang dihantar melalui pos sahaja. Segala tempahan MESIN TART hendaklah disertakan dengan bayaran penuh dan mesin 'ready stock' bergantung kepada rezeki anda. Dan ingat ya, kalau nak tempah mesin tart, bolehlah tempah sekarang (dan buat bayaran). Jangan tunggu lama-lama sebab menjelang Ramadhan nanti memang tak menang tangan kami menerima tempahan mesin. Jangan ada yang marah kalau mesin sampai lepas raya tau. Tempoh menunggu adalah selama tiga hingga empat minggu.. hanya untuk mereka yang benar-benar bersabar dan sporting sahaja tetapi hasilnya manis ya tuan puan.

Untuk tempahan Mesin Tart, hubungi :

0127844524 - Boleh telefon, SMS atau Whatsapp sahaja.
Segala pertanyaan melalui email tidak dapat dijawab lagi ya.

Kadang-kadang, beriya jugaklah bagi sebut harga jika ada yang bertanya tentang Cheese Tart atau Kulit Tart. Lepas tu barulah tahu, orang yang menempah tu berada nun jauh di Pantai Timur sana. Yang dari Sarawak pun ada. Maaf sangat, Sk memang tak boleh pos sebab Sk dah tahu dah kalau kulit tu, separuh akan punah, kalau cheese tart, kena makan dengan sudu, huhuhu.

Tapi, sebab ramai antara kita yang memang sukakan masakan atau kuih muih home made, yang tidak diletak di kedai berhari-hari.. marilah kita pakat-pakat beli dari kawan-kawan Sk yang ber-bisnes dari rumah. Senang sahaja, anda boleh hubungi mereka terus (senarai di bawah) dan tanya bagaimana hendak mendapatkan produk dari mereka. Ada yang jual cheese tart, ada yang jual kulit tart, ada yang jual egg tart... quiches.. urmmm...  Kek-kek pun ada tau..

Ramai ke yang masih ragu-ragu nak berurusan secara online dengan Sk? Mungkin ada yang pernah berpengalaman ditipu apabila membuat belian secara online dan ada jugak yang dengar dari pengalaman kawan atas kawan. Jangan risau, dengan Sk, lambat atau cepat anda pasti akan menerima barang yang anda pesan. Sk sendiri berurusan dengan supplier yang amat boleh dipercayai yang mana sudah hampir tiga tahun Sk berurusan dengannya. Berikut adalah senarai mereka yang pernah berurusan dengan Sk.. bukan setakat sepuluh orang sahaja ya.. Alhamdulillah. Terima kasih kepada semua yang pernah berurusan dengan Sk.

Bagi mereka yang ingin membuat tempahan kuih muih dan tart, bolehlah semak senarai di bawah yang paling hampir dengan lokasi anda. Yang nak membeli mesin tart.. boleh telefon, whatsapp atau sms Sk di 0127844524.

JOHOR

Johor Bahru/ Tebrau
Pn Shahilah  0186670874
Pn Zana 0177734152

Johor Bahru/ Skudai
Pn Afidah 0197713841
Pn Nuree 0127267509
En Samjan 0197316955
Pn Faiza  0127135073
Pn Rohaida 0137706000
Pn Sharifah 0197979199

Kota Tinggi
Pn Siti Khadijah 01128951656

Pasir Gudang
Pn Azita 0127191781
Pn Azlina 0197988651)
Pn Suhaili  0197483549

Masai
Pn Aminah 0197921497
Pn Noraishah 0197688898

Kluang
Pn Devi  0197513438

Segamat
Pn Devi  0197513438
Pn Norsulawati 0166399336

Ayer Hitam
Pn Siti  Faridah 0197559277

Pontian
En Samjan 0197316955
Pn Salha 0137888284
Pn Hafizoh  0192795191

Muar
Pn Kartini 0136385702
Pn Normala 0176055884
Pn Asilah 0145007141
Pn Juwiah 0177164541
Pn Laili 0196676193

Batu Pahat
Pn Ibah 0193913881

Yong Peng
Pn Maryam 0196797730



MELAKA

Merlimau
Pn Wan Norizah 0123192960
Pn Zairah 0173280996

Ayer Keroh
Pn Fina 0126297981
Shaza Bakers 0123750034

Jasin
Pn Samsiah 0176026224
Pn Azzura 0197319899

Bukit Beruang
Pn Hidayu  0176110784

Masjid Tanah
Pn Yunanis 0142352153

Bukit Rambai
Pn Zaiton 0132886265

Sg Udang
En Nur 0196677078

Tengkera
Pn Aznirawati 0196125350

Alor Gajah
Pn Faiza 01118960311


N SEMBILAN

Pedas
Pn Zai 0122676972

Senawang
Pn Shida 0168263719

Gemencheh
Pn Mai 0137901279

Rantau
Pn Azian 0109549170

Nilai
Pn Norifah 0133302848

KUALA LUMPUR

Pn Hanizah 0176709891
Pn Zue 0193078836
Pn Mastura 0172490977
Pn Mazmin 0122391046
Pn Azreen 0193446875
Pn Fadzillah 0196690456
Pn Rohayati 0126810706
Pn Siti 0129733140
Pn Sh Halidah 0192627505

SELANGOR

Petaling Jaya
Pn Ros 0102203480

Subang
Pn Nony 0126170174

Subang Jaya
Pn Badariah  0162030792
Pn Aisyah 0162195104

P. Klang
Pn Azian 0162652298

Sepang
Pn Norizam  0123784197
Pn Zailawati 0126897039

Sekinchan
Pn Yati 0135298259

Kajang
Pn Majidah 0192678009
Pn Rokiah 0126601136
En Rushdan 0199505653
Pn Linda 0192844069

Tg Karang
Pn Aziza  0126197356

Sabak Bernam
Pn Aziza 0126197356

K Selangor
Pn Aziza 0126197356

Batu Caves
Pn Adda  0196339005

Selayang
Pn Adda  0196339005

Ampang
Pn Adda 0196339005

Shah Alam
Pn Fiza 0133927216
Pn Zarina  0192205044
Pn Noraini 0173692182
Pn Shafrina 0102546460
Pn Rusmayati 0193713072
Pn Niza 0125248244
Pn Zuraini 0132234590
Pn Nik Aslinda 0192215277

Kapar
Pn Mas 0192536483

Sg Buloh
Pn Ana  0123401364
Pn Razidah 0125605437

Seri Kembangan
Pn Zetty  0192800778
Pn Iken 0162695729
Pn Rahayu 0192869037

K Langat
Pn Dyla  0102578142

Hulu Langat
Pn Zanijah 0166877036

Teluk Panglima Garang
Pn Mazida 0136713611
Pn Sairah  0193489256
Pn Siti Zainon 0192263800

Cheras
Pn Aziah 0122696727
Pn Yani 0192199597

Serendah
Pn Nabilah 01119800288

Bangi
Pn Siti Mastura 0127043589


PERAK

Ipoh
Pn Zauraina 0192579227

Teluk Intan
Pn Mahani  0196100996

Kamunting
En Yusainy 0129603180

Chemor
Pn Farahazliza 0135186981

Kuala Kangsar
Pn Fadzilah 0135199053


PENANG

Balik Pulau
Pn Marina 0126446092


KEDAH

Sg Petani
Pn Azlin 0129729231
Pn Sofie 0139280708

Kepala Batas
Pn Madihah 0124255017

Alor Setar
Pn Lela 01132126053
Pn Ana 0175744821

Langkawi
Pn Aton 0195284532


SABAH

Kota Kinabalu
Pn Ayuza  0109556659
Pn Lee 0198334588

Sandakan
Pn Sue  0128180778
Pn Misra  0198048896

Tawau
Pn Rossilawati 0196508119

Lahad Datu
Pn Kaswia 0198092728
Pn Octarina 0198929224

WP LABUAN

En Suwito 0128239268

SARAWAK

Kuching
Pn Christine Lim 0168897288
Pn Noor Asmara 0128813470

PAHANG

Temerloh
Pn Norzaini 0148447871

Cameron Highlands
En Dzul 0139956557

TERENGGANU

Marang
Pn Nor 0139371200

Paka
Pn Zie 0199627178

Dungun
Pn Shalini 0194422136 
Pn Khuzaimah 0134235234

K Terengganu
Pn Uji  0199343081
Che Noor 0169203369
En Razak 0136307602
Pn Kartini 0139837586


KELANTAN

Kota Bharu
Pn Rosnani  0139286374
Pn Faridah  0123269092
Pn Mimi 0148299487

Gua Musang
Pn Nurmizon 0195742315

BRUNEI

Pn Hartini +6738619596
Pn Nooriah +6738739160
Pn Maimunah +6738880548
Pg Hjh Salmah +6738775515
Pn Nur +6737147999
Pn Siti +6738639009

SINGAPURA

Pn Nazleen +6598710075

Nota : Mereka yang berada di Singapura boleh berhubung terus dengan Pn Nazleen jika berminat untuk membeli mesin tart.

Di sini Sk ingin membuka peluang kepada anda untuk meluaskan pasaran dengan meletakkan nombor telefon anda di dalam post ini. Syaratnya mudah sahaja iaitu anda kenalah membeli mesin tart dengan Sk. Oh, ya! Sekiranya anda merupakan pembeli mesin tart dari Sk dan nombor anda tiada dalam list di atas, anda bolehlah menghubungi Sk di talian yang sama ya. Sebab, Sk telah kehilangan sebahagian dari nombor telefon anda. jadi, Sk berharap sangat agar anda dapat menghubungi Sk semula ya.

Bagi mereka yang masih ragu-ragu berurusan secara talian dengan Sk, haaa.. yang tersenarai di atas tu adalah antara pelanggan Sk yang kebanyakannya untuk tahun 2014 sehingga sekarang (April 2016) yang telah dikemas kini.

Terima kasih semua!!!

6 comments:

  1. Kak, letak list kat sidebar kak...hehehehehehe

    ReplyDelete
  2. Ya, Aziela.. mmg ada list kat side bar.. cer tengok.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Lepas ni kalau rasa malas nak buat sendiri, order je la kat sesiapa yang dekat2 tu... hehehehe

    ReplyDelete
  4. salam singgah. wah terbaik ni. lagi ramai stokis, lagi mudah nak dapatkan produk ^_^

    ReplyDelete
  5. Waah.... ramai dah jadi stokis SK
    Tahniah dari kakak. Tumpang gembira dan seronok..

    ReplyDelete
  6. Sedapnya tart tu.. Tapi nak buat sendiri kurang kerajinan lg2 kulitnya. Kita order aje lah nanti ye. Intai2 wakil Shah Alam..

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda Sukakan Ini?