MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui panggilan, sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidiladha aidilfitri ais krim apa cerita apam apom arab art street asam pedas asyura award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel berkelah bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI boat noodle Boboiyot bola Bono boycott buah bubur bulan burasak burger cake in jar cendawan cendol cerita bersiri chocolate lava churros Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut drama drama bersiri durian embun evaros fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah hotel ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing kangkung Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga Kemahkotaan kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron madu makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak muzium myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti popiah premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sandwich sardin sate sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah teater Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel thailand tinggi tmj tomato tomyam tortilla tudung tulang Tunku Jalil twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan ulasan buku untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Saturday, February 6, 2016

BERCUTI KE MELAKA 1

Assalamualaikum...

SUDAH lama rasanya tidak bercuti ke Melaka. Masa ER menghubungi hotel yang biasa kami tinggal di Melaka, staf hotel menyemak rekod dan memberitahu kali terakhir kami datang adalah pada tahun 2014. Huiiii.. kalau macam tu dah setahun jugaklah kami tak ke Melaka.. cuma tumpang lalu sahaja.. hihi.


Macam biasa, kami lebih suka ikut jalan lama. 
ER mencadangkan untuk kami singgah bersarapan di Batu Pahat tapi Sk memilih untuk bersarapan di Gerai Tepi Laut, Bandar Pontian. Hajat di hati nak makan lempeng, rupanya dah tak lagi orang yang buat lempeng tu. Sk tiru Iman yang nak makan soto nasi.
huiii.. puas hati sangat dengan soto nasi di sini sebab ayamnya sangat banyak. Kicap pedasnya jugak sedap.. bayangkan sampai setengah botol Sk balun berdua dengan Iman. ER pilih makan nasi lemak. Boleh tahan jugaklah nasi lemak di sini.

Ada orang panggil air bodoh.
Sk dulu panggil air botol je. Masih pagi lagi jadi  memang tak boleh nak minum.. takut sakit perut. 

Urmmm.. jauh lagi Melaka.. 
tidur dulu laaaaa...


3 comments:

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda Sukakan Ini?