MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Saturday, February 6, 2016

BERCUTI KE MELAKA 1

Assalamualaikum...

SUDAH lama rasanya tidak bercuti ke Melaka. Masa ER menghubungi hotel yang biasa kami tinggal di Melaka, staf hotel menyemak rekod dan memberitahu kali terakhir kami datang adalah pada tahun 2014. Huiiii.. kalau macam tu dah setahun jugaklah kami tak ke Melaka.. cuma tumpang lalu sahaja.. hihi.


Macam biasa, kami lebih suka ikut jalan lama. 
ER mencadangkan untuk kami singgah bersarapan di Batu Pahat tapi Sk memilih untuk bersarapan di Gerai Tepi Laut, Bandar Pontian. Hajat di hati nak makan lempeng, rupanya dah tak lagi orang yang buat lempeng tu. Sk tiru Iman yang nak makan soto nasi.
huiii.. puas hati sangat dengan soto nasi di sini sebab ayamnya sangat banyak. Kicap pedasnya jugak sedap.. bayangkan sampai setengah botol Sk balun berdua dengan Iman. ER pilih makan nasi lemak. Boleh tahan jugaklah nasi lemak di sini.

Ada orang panggil air bodoh.
Sk dulu panggil air botol je. Masih pagi lagi jadi  memang tak boleh nak minum.. takut sakit perut. 

Urmmm.. jauh lagi Melaka.. 
tidur dulu laaaaa...


3 comments:

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

DAPUR TAK BERASAP

Assalamualaikum... AHAD lepas,  ketika Sk baru sahaja nak melelapkan mata...  Sebenarnya sebelum tu dah tertidur depan tv,  jadi dalam jam ...