MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Wednesday, December 16, 2015

LAKSA IKAN SEKOQ

Assalamualaikum...
 
KAN dah cakap hari ni nak cerita pasal laksa pulak.. hihi.
Cerita pendek je.. ni selepas check out dari Hotel Grand Alora
kami singgah pekena Laksa Ikan Sekoq dulu.
Lokasi sebenarnya Sk tak pasti.. tapi rasanya orang-orang AS mesti  tahu.
Kalau guna GPS masukkan perkataan Laksa.. mesti jumpa Laksa Ikan Sekoq ni
 tapi kenalah masukkan lokasinya Alor Setar dahulu ya.
Kalau masuk lokasi di Johor Bahru rasanya memang tak jumpa.
 
 
Dulu cuma beroperasi di warung sekarang ni dah beroperasi di restoran.
Alhamdulillah bila kita tak lokek dengan orang, pasti ada ganjarannya. 
 
 
Laksa biasa dihidangkan bersama seekor ikan termenung dan setengah biji telur.
Kalau yang tak mahu ikan pun boleh, nanti dapat telur sebiji.
 
 
Kalau rasa tak cukup boleh minta tambah.. percuma tau.
 
 
Ingatkan tapai rupanya bila dah buka pulut serunding ikan.
hehehhe.
 
p/s sebenarnya Sk dah taip story panjang tadi tapi entah apa hal semua hilang.
Nasib gambar ada... urmmm.. 

2 comments:

  1. mmg femes laksa ikan sekoq ni kan... alhamdulillah.. dah semakin maju & berkembang...

    ReplyDelete
  2. Kakak aje yg belum rasa laksa ikan sekoq ni SA
    Nampak sedap kalau kawan-kawan masukkan dlm blog.

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

26 SYAWAL

Assalamualaikum... ALHAMDULILLAH.. dah hari ke 26 kita meraikan Syawal. Ramai yang mengambil kesempatan mengadakan rumah terbuka da...