MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Monday, January 4, 2010

tensionnyer.......

MMM... marah betullah pasal penat nak update blog, bila nak masuk gambar je, de hang macam tu jer.. macam manalah tak buat kerja gila ni waktu pejabat.. hmmm, terpaksalah.. nasib baik kelas mula pukul 9.00.

Saya sebenarnya nak update blog tentang kek coklat berlapis krim keju yang saya buat sabtu lepas. Dari hari Sabtu samapi Ahad, tak juga berjaya nak masukkan gambar. Harapnya lepas ni okey. Kalau tak boleh juga saya upload gambar dalam facebook jerlah..

No comments:

Post a Comment

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

INAYAH - AKU MAHU PULANG

Assalamualaikum... Alhamdulillah. Akhirnya, Telemovie INAYAH akan ditayangkan di Astro Citra pada hari Ahad,  22 Oktober 2017 jam 10 ma...