tensionnyer....... - Alam Sari Di Tanah Jauhar

tensionnyer.......

MMM... marah betullah pasal penat nak update blog, bila nak masuk gambar je, de hang macam tu jer.. macam manalah tak buat kerja gila ni waktu pejabat.. hmmm, terpaksalah.. nasib baik kelas mula pukul 9.00.

Saya sebenarnya nak update blog tentang kek coklat berlapis krim keju yang saya buat sabtu lepas. Dari hari Sabtu samapi Ahad, tak juga berjaya nak masukkan gambar. Harapnya lepas ni okey. Kalau tak boleh juga saya upload gambar dalam facebook jerlah..

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih