MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Sunday, September 26, 2010

KAU PERGI JUA

ASSALAMUALAIKUM wbt

SETELAH lebih sebulan terlantar di Unit Rawatan Rapi, Hospital Pakar Damansara, akhirnya abang ipar yang saya kasihi Wan Othman Bin Mohd Noor dijemput menemui penciptanya pada 15 September 2010 bersamaan 6 Syawal 1431H. Semoga rohnya dicucuri rahmat.
Limpahan bunga yang memenuhi pusaranya seiring doa sahabat dan saudara yang memenuhi puncak Perkuburan Islam Bukit Kiara pada keesokannya. Beliau pergi meninggalkan seribu kenangan kepada kami semua walaupun beliau sering berada di perantauan bagi menjalankan tugasnya sebagai kakitangan Penerbangan Malaysia (MAS). Takziah kepada isteri beliau, Rashidah dan satu-satunya cahaya mata, Wan Arfan. Kami sentiasa bersama kalian walaupun kita berjauhan.

No comments:

Post a Comment

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

DAPUR TAK BERASAP

Assalamualaikum... AHAD lepas,  ketika Sk baru sahaja nak melelapkan mata...  Sebenarnya sebelum tu dah tertidur depan tv,  jadi dalam jam ...