MR RIZAR'S CHICKEN CHOP - Alam Sari Di Tanah Jauhar

MR RIZAR'S CHICKEN CHOP


ASSALAMUALAIKUM wbt

KISAH lama tapi baru masuk... hehe. Kisahnya encik suami yang dok jemu katanya hari-hari asyik bantai makan segala macam jenis ketupat, segala macam jenis nasi, jadi dia kata dia nak jadi omputih.. Okey... no problem, janji darling masak.. hak2!

Inilah lunch kami pada hari raya ketiga... lama dah tuuuuuuuuuuu... huk2!

Bila duduk kat meja terkejutlah saya sebab tengok ada dua jenis kacang, chicken chop ni macam tak cukup syaratttt je yang... hantam sajalahhhh... Bismillah...

2 comments:

  1. adoiaii.. en. suami awk raya ke 3 lom jemu ngan 'en. ayam' kui3X

    ReplyDelete
  2. ohoeya, sepatutnya macam tu tapi nak msk fish & chip, tak dpt lak tgkp dolphin... hehe

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih