MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Wednesday, October 13, 2010

MR RIZAR'S CHICKEN CHOP


ASSALAMUALAIKUM wbt

KISAH lama tapi baru masuk... hehe. Kisahnya encik suami yang dok jemu katanya hari-hari asyik bantai makan segala macam jenis ketupat, segala macam jenis nasi, jadi dia kata dia nak jadi omputih.. Okey... no problem, janji darling masak.. hak2!

Inilah lunch kami pada hari raya ketiga... lama dah tuuuuuuuuuuu... huk2!

Bila duduk kat meja terkejutlah saya sebab tengok ada dua jenis kacang, chicken chop ni macam tak cukup syaratttt je yang... hantam sajalahhhh... Bismillah...

2 comments:

  1. adoiaii.. en. suami awk raya ke 3 lom jemu ngan 'en. ayam' kui3X

    ReplyDelete
  2. ohoeya, sepatutnya macam tu tapi nak msk fish & chip, tak dpt lak tgkp dolphin... hehe

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

RESIPI DAGING MASAK MAMI PENANG NOXXA

Assalamualaikum... SEMALAM sejak pagi Sk tak berhenti bekerja di dapur.  Sidai kain,  kemas dapur,  gunting lada, kopek bawang,  kisar lada...