MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Thursday, August 4, 2011

RUMAH BARU

ASSALAMUALAIKUM wbt

SAYA dalam proses mengubahsuai rumah, maklumlah nak raya, hehehehe... Terima kasih kepada yang masih sudi berkunjung ke rumah saya yang bersawang dan macam kapal nak karam ni (belum karam lagi ya). Buat masa ini saya masih mencari perabut baru dan juadah baru untuk dihidangkan kepada tetamu.. huhu. Tak adil rasanya jika saya hanya membuat entri tanpa berkunjung ke blog kawan-kawan, macam berat sebelah rasanya. Saya mengaku, saya dilanda penyakit malas..(tak yah guna huruf M memang mengaku malas.. hehe). Akhir kata, di bulan seribu rahmat ini saya hulurkan salam kemaafan sekiranya terdapat kata-kata yang menyinggung hati dan jiwa raga selama kita di alam maya. Selamat Menjalani Ibadah Puasa, Wassalam..

11 comments:

  1. Salam Akak Tahniah.. wah canteqnyer umah.. suka warna langsir.. Salam Ramadhan akak.. ermapun tertinggal dah.. cuti le katakan.. aperpun semoga kita imarahkan Ramadhan dgn Ibadah disamping juadah2 akak yang sedap tu..Selamat Berpuasa..

    ReplyDelete
  2. Assalam Dik Sari...Selamat Berpuasa....wah dah buat home renovation dan deco....Akak rasanya nak menetap terus dan maintain aje dengan rumah pusaka tu...hehehe!stbac

    ReplyDelete
  3. kita singgah sini nak tengok rumah baru dia... hehe..

    ReplyDelete
  4. Salam kerinduan kak..jugak salam ramdhan..rumah dah baru,jangan lupa kuih raya yer..cistat sebalang! hehehehee..

    ReplyDelete
  5. wah wah.. cantiknyer langsir raya.. berkenan laa ;)

    ReplyDelete
  6. wahhh...semangat nak raya ni kak yus.. :) lia pun mcm ada hajat nak tukar segala perabot n langsir...tp x tahu lah ada masa ke x....

    kak nak sediakan juadah tu jgn lupa asingkan utk lia cheese tart 2-3 balang ea... ;)

    ReplyDelete
  7. assalam sari..malas2 pun dapat buat rumah cantik ni..selamat berpuasa sari.

    ReplyDelete
  8. Assallamualaikum Yus..
    Amboiiii rumah baru yer.. Anyway, selamat meneruskan ibadah puasa.. Miss U!

    ReplyDelete
  9. wahhh cantik umah baru yus ...selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  10. boleh share total cost d renovation Sari hik3

    yer yer orr.. kita igt 'rumah baru' aka tempat tinggal..

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?