MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
Untuk pertanyaan, hubungi Whatsapp Sahaja : 0127799705 atau telefon/ sms 0127844524. PEMBERITAHUAN : Mulai Disember 2014 semua urusan boleh dibuat melalui satu talian sahaja iaitu 0127844524. Harap maklum.

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas asyura award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah bubur burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tmj tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Wednesday, November 30, 2011

SEKEJAP TIMBUL.. LAMAAAAAA.... TENGGELAM

ASSALAMUALAIKUM wbt

MAAFLAH kalau kehadiran saya ini ibarat bulan di musim hujan, sekejap timbul, lama tenggelam. Peribahasa baru, orang kata macam biskut chipsmore (bukan promosi ya), 'Sekejap ada, sekejap takde', hik hik hik. Entah apa yang melanda, tak ada angin tak ada ribut, saya sebenarnya mengalami masalah untuk menghapdatekan entri. Semalam, saya dapat panggilan telefon dari Cik Oeya.... "awak, kenapaaaaaaa lama tak ada entri?? Sibuk ke???" Jawapan saya, sibuk tu memanglah sibuk, bila kat rumahlah. Tapi di pejabat ni pun macam-macam masalah sebenarnya yang tak sempat saya terangkan pada Oeya. Sebenarnya PC saya tidak boleh pergi ke Yahoo dan apa-apa link, blog dan sebagainya. Yang pelik bin ajaib, facebook boleh pula dibuka. Sebagai penyelesaiannya saya mengangkut lappy yang berat macam nak mampuih ni.. hahaha. Sebenarnya taklah berat sangat pun tapi memandangkan bilik pejabat saya di Tingkat 4 (tak ada lif ya), jadi amatlah berat hati untuk dipikul, hehehe. Tapi, ada juga masalah yang timbul. Blog saya tak dapat dibuka.. katanya done but with error... APA KEHE???!! Mujurlah saya masih boleh sign in dan create a New Post tapi saya tak dapatlah melihatnya di blog. Sedih tau...

Jadi, banyaklah entri yang cuma tinggal draft sahaja tak sempat dipublishkan kerana kerja-kerja mengedit yang belum selesai. InsyaAllah, sebarang masalah teknikal akan diselesaikan sebelum 2011 melabuhkan tirai.

Wassalam.


13 comments:

  1. blogger sendiri byk sgt nak upgrade itu upgrade ini - itu pasal ramai yg berproblemo. :)

    ReplyDelete
  2. kesiannyer kak sari.. tun pun xtau nape error jd camtu, jd xdpt la nk bg pendapat camner nk buat. moga2 blog akak sihat la hendaknyer..

    ReplyDelete
  3. timbul tengelam hehe...jgn tengelam terus dah la ya...kang kempunan nak 'merasa' makaron...

    ReplyDelete
  4. ye la kak...biar le kejap tenggelam kejap timbul janji x tenggelam terus... :)

    ReplyDelete
  5. lama tak singgah sini kak....saya pun lately ni mcm lemau jer nk bw...biasala mood blogging ni pun ada turun naiknya juga, apapun didoakan masalah akak ni dpt diatasi yer:)

    ReplyDelete
  6. Blogger ni kadang2 mengong kot...hehehe... takpelah walau pun tenggelam sesekali janji timbul jugak...hehehe

    ReplyDelete
  7. salam kak sari..takpe la take ur time..asal sihat hendaknya hehehe...

    ReplyDelete
  8. kita pun baru selesai dgn masalah internet line di ofis. baru pulih..lega sangat. lega kerana boleh update blog hehehehe..(cih, bukan lega pasal nak buat kerja yek hehehe).
    patut pun kita lama tak nampak sari di mana2....selalu sangka mesti sari sibuk ya amat di ofis ni..rupe2nya problem nak buka blog yek..tak pe, pelan2 yaaa

    ReplyDelete
  9. mampir sob..nice post..teruslah berkarya dan sukses selalu..jangan lupa kunjungan balik ya..:)

    ReplyDelete
  10. mana tuan rumah....rindu laaaaaa. kak jun, tuan rumah hilang, kena buat report nih

    ReplyDelete

komen anda amat dihargai... terima kasih

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?