MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Wednesday, November 30, 2011

SEKEJAP TIMBUL.. LAMAAAAAA.... TENGGELAM

ASSALAMUALAIKUM wbt

MAAFLAH kalau kehadiran saya ini ibarat bulan di musim hujan, sekejap timbul, lama tenggelam. Peribahasa baru, orang kata macam biskut chipsmore (bukan promosi ya), 'Sekejap ada, sekejap takde', hik hik hik. Entah apa yang melanda, tak ada angin tak ada ribut, saya sebenarnya mengalami masalah untuk menghapdatekan entri. Semalam, saya dapat panggilan telefon dari Cik Oeya.... "awak, kenapaaaaaaa lama tak ada entri?? Sibuk ke???" Jawapan saya, sibuk tu memanglah sibuk, bila kat rumahlah. Tapi di pejabat ni pun macam-macam masalah sebenarnya yang tak sempat saya terangkan pada Oeya. Sebenarnya PC saya tidak boleh pergi ke Yahoo dan apa-apa link, blog dan sebagainya. Yang pelik bin ajaib, facebook boleh pula dibuka. Sebagai penyelesaiannya saya mengangkut lappy yang berat macam nak mampuih ni.. hahaha. Sebenarnya taklah berat sangat pun tapi memandangkan bilik pejabat saya di Tingkat 4 (tak ada lif ya), jadi amatlah berat hati untuk dipikul, hehehe. Tapi, ada juga masalah yang timbul. Blog saya tak dapat dibuka.. katanya done but with error... APA KEHE???!! Mujurlah saya masih boleh sign in dan create a New Post tapi saya tak dapatlah melihatnya di blog. Sedih tau...

Jadi, banyaklah entri yang cuma tinggal draft sahaja tak sempat dipublishkan kerana kerja-kerja mengedit yang belum selesai. InsyaAllah, sebarang masalah teknikal akan diselesaikan sebelum 2011 melabuhkan tirai.

Wassalam.


13 comments:

  1. blogger sendiri byk sgt nak upgrade itu upgrade ini - itu pasal ramai yg berproblemo. :)

    ReplyDelete
  2. kesiannyer kak sari.. tun pun xtau nape error jd camtu, jd xdpt la nk bg pendapat camner nk buat. moga2 blog akak sihat la hendaknyer..

    ReplyDelete
  3. timbul tengelam hehe...jgn tengelam terus dah la ya...kang kempunan nak 'merasa' makaron...

    ReplyDelete
  4. ye la kak...biar le kejap tenggelam kejap timbul janji x tenggelam terus... :)

    ReplyDelete
  5. lama tak singgah sini kak....saya pun lately ni mcm lemau jer nk bw...biasala mood blogging ni pun ada turun naiknya juga, apapun didoakan masalah akak ni dpt diatasi yer:)

    ReplyDelete
  6. Blogger ni kadang2 mengong kot...hehehe... takpelah walau pun tenggelam sesekali janji timbul jugak...hehehe

    ReplyDelete
  7. salam kak sari..takpe la take ur time..asal sihat hendaknya hehehe...

    ReplyDelete
  8. kita pun baru selesai dgn masalah internet line di ofis. baru pulih..lega sangat. lega kerana boleh update blog hehehehe..(cih, bukan lega pasal nak buat kerja yek hehehe).
    patut pun kita lama tak nampak sari di mana2....selalu sangka mesti sari sibuk ya amat di ofis ni..rupe2nya problem nak buka blog yek..tak pe, pelan2 yaaa

    ReplyDelete
  9. mampir sob..nice post..teruslah berkarya dan sukses selalu..jangan lupa kunjungan balik ya..:)

    ReplyDelete
  10. mana tuan rumah....rindu laaaaaa. kak jun, tuan rumah hilang, kena buat report nih

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

SALAM RAMADHAN & SELAMAT BERPUASA

Assalamualaikum... ALHAMDULILLAH... Dapat lagi bertemu Ramadhan kali ini. Ramadhan yang penuh keberkatan dan kemuliaan. Ramadhan ...