MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
Untuk pertanyaan, hubungi (call)/ whatsapp : 0127799705 atau sms 0127844524

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Friday, April 20, 2012

STOKIN COMELKU

ASSALAMUALAIKUM...

COMEL tak?

CUTE tak?

LAWO tak?

Hiks..

SEMASA mula-mula nampak stokin ni di blog MarinaHunny, saya sudah jatuh hati. Saya memang sukakan sesuatu yang unik dan pada saya kejadian stokin ini teramat unik dan berseni. Sebagai seorang yang tak tahu mengait hatta tali air sekalipun, saya sangat menghargai bakat insan bernama Marina ini. Saya terus meninggalkan alamat email saya di kotak komen blog Marina bagi mengetahui lebih lanjut tentang stokin kait ini. Dan beberapa hari lepas kerana terlalu sibuk dengan Pesta Sukan Sekolah (PESAS ~ nanti saya kongsikan ceritanya kemudian) saya jadi kabur bila melihat ada parcel untuk saya berhampiran meja punch card.

"Aik! Apakah?? Ada sesape yang bagi aku hadiah ke??" Saya betul-betul terlupa sehinggalah saya membelek parcel dan terpampang nama Marina yang beralamat di Terengganu. "Yey!" Dalam hati jerlah tapi... hiks ;p

Wahhhhh! Istimewa betul cara Marina terhadap pelanggannya. Belum pernah lagi saya membeli barang di kedai atau secara online pun (saya selalu beli barang online) barang dibungkus cantik dan rapi di dalam kotak hadiah. Hati berbunga-bunga macam dapat hadiah dari pakwe.. hihi.

Terima kasih ya Marina... Order akak yang baru tu jangan lupa ya... Jom tengok hasil kait mengait MarinaHunny di sini.





16 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    mmg comel...

    sesuai sangat dengan kakimu yang kecik comel tu...

    ReplyDelete
  2. Eeee.... cantiklah kakak nak buatlah sepasang boleh pakai masa tidur. Warna pilihan pun cantik:)

    ReplyDelete
  3. hhaha tq kak smpat promote ek. Syukurlah muat ye :-) yg bru tu dun worry, siap nt sy bgtau :-)

    ReplyDelete
  4. cantik la sari...cute je..nak pakai kemana ni sari? hehehhe..jenjalan dlm rumah ek.....kekekek...jgn marah ek..saje mengusik sari pagi2 ni..hehehe...

    ReplyDelete
  5. salam
    tak pernah tgk org dewasa pakia stokin kait..kalau baby,kanak2..biasa la tgk hehe

    ReplyDelete
  6. hihi.. omey! pakai kat mana tu kak?

    ReplyDelete
  7. alamak cantiknyeeee..sayang plak nak pakai kat kaki...
    pstt samalah saya, buat tali air pon hampeh sampai kembang2 benang tuh dibuatnye haha...:P

    ReplyDelete
  8. wahhhhh...cantikknya stokin tu kakkk...........

    ReplyDelete
  9. Salam Sari...memang cantik...comel sgt...!!

    ReplyDelete
  10. alamak. saya pun dah berkenan la!!

    ReplyDelete
  11. Wah mmg unik cara Marina ni poskan barang kpd pelanggannya.. Yus, Naz pernah belajar dan buat dulu barang kait-mengait ni tp skrg tak de masa nak ngadap benda alah ni..hhehe*alasan..* mmg cantik..stokin tu..

    ReplyDelete
  12. Salam kak yus!!!! cakkkkkkkk!!! ehehe.. haaaaa..kita nmpk akak nyorok dlm kelambuuuuu hihihi.... comel pulak lerrr, kalau dpt free lagi comel :D

    ReplyDelete
  13. Comellll.. kejap lagi nak terjah rumah yg buat stokin tu.. :D

    ReplyDelete
  14. wahh cantiknya stokin tu kak..warna pun cun sgt.i loike..hehe

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?