MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Monday, April 22, 2013

BLACK FOREST CHEESE TART

ASSALAMUALAIKUM...

kredit gambar dari Instagram/ Facebook Jiya.. cun gambar Jiya ambil
AMACAM, terliur tak dengan produk terbaru dari Seri Kandi ni? Mula-mula tu, Seri Kandi pun pening nak bagi nama apa... antaranya Choc Cheese Tart With Blueberry Filling... Cheese Tart Chocolate With Blueberry Filling, Coklat Cheese Tart & Inti Blueberry.. fenin.. fenin... dan keliru sehinggalah idea datang dari Awek Pengembala Kambing... katanya 'Black Forest Cheese Tart'. Memang cunlah.. terima kasih untuk Jiya yang merupakan antara orang yang pertama merasmikan Black Forest Cheese Tart ini... dan Jiya order lagi dua kali ganda tau, cer bayang.. kesedapannya, nyummy!!!

Alhamdulillah, idea yang datang tiba-tiba (tentunya dari Allah SWT) dan semasa berborak-borak dengan Jiya yang suka menyakat tu, walaupun cuma usik-mengusik tanpa disangka telah mengilhamkan sesuatu yang lebih bermakna untuk Seri Kandi. InsyaAllah, satu lagi produk terbaru dari Seri Kandi akan muncul sehari dua lagi... tungguuuuuuuuu!!

montoks-montoks.. tak maw ka???
Untuk tempahan, boleh call, sms atau whatsapp ke 012-7799705. Promosi harga istimewa cuma RM16/ 25pcs sehingga 1 Mei 2013 sahaja dengan penghantaran percuma berhampiran rumah/ pejabat anda di sekitar Johor Bahru sahaja pada hari Jumaat, Sabtu dan Ahad. Hari lain kena buat temujanji lain pulaklah ya...

10 comments:

  1. dh compom br ayu habaq hari bulan ya.

    tapi jadi ya 2 mangkuk

    ReplyDelete
  2. tahniahhh kak...
    memang mengancam Black Forest Cheese Tart tu...

    ReplyDelete
  3. Wah... geram kakak ni.
    Black forest tu kakak suka:)

    ReplyDelete
  4. Bila laa tun nk merajinkan diri wat cheesetart nih.. sedap betul nmpk cistat akk nih.

    ReplyDelete
  5. perghhhhh sebut nama tart ni pun dah terbayang kesedapannya...mmng sedaplah....terliur je..

    ReplyDelete
  6. ya tu dia tart dah mariii...bak mai ckit kak..tergoda tengok inti dia..

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

BOAT NOODLE @ TEH O AIS 50 SEN

Assalamualaikum... RAJIN pulak nak cepat-cepat update kisah malam tadi padahal bukan main banyak kisah yang belum dikisahkan lagi.  Hurmmm....