MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Monday, April 14, 2014

CHOCOLATIERE

ASSALAMUALAIKUM...
 
'ELECTRIC Chocolate Melting Pot'.
Ada sesiapa berminat?
Stok adalah terhad ya,
sesiapa yang berminat cepat-cepatlah telefon,
sms
atau whatsapp Sk
di talian 012-7799705
atau boleh juga melalui email


Package Includes:
1 x Electric Chocolate Melting Pot
1 x Spatula
6 x Moulds
1 x Large Heart shaped mold
10 x Plastic skewers for chocolate fondue
10 x Plastic forks for fruit
1 x Spiral fork for truffle dipping
1 x Flat chocolate making fork for handling square chocolates
1 manual
>> Recipes

4 comments:

  1. Menarik betul. Kalau ada birthday party buat anak-anak mesti best ni. Boleh mereka enjoy buat sendiri.

    ReplyDelete
  2. Kalau selalu buat gathering family atau makan2 kat rumah memang sangat berbaloi nie...

    ReplyDelete
  3. zaman sekarang macam2 ada jual kan... hihihihi

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

RETREAT DI MERSING - HARI PERTAMA

Assalamualaikum... APABILA diberitahu bahawa Sk akan dihantar mengikuti satu kursus di Mersing terus rasa senak perut  hati jadi li...