MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui panggilan, sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidiladha aidilfitri ais krim apa cerita apam apom arab art street asam pedas asyura award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel berkelah bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI boat noodle Boboiyot bola Bono boycott buah bubur bulan burasak burger cake in jar cendawan cendol cerita bersiri chocolate lava churros Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut drama drama bersiri durian embun evaros fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah hotel ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing kangkung Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga Kemahkotaan kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron madu makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak muzium myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti popiah premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sandwich sardin sate sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah teater Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel thailand tinggi tmj tomato tomyam tortilla tudung tulang Tunku Jalil twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan ulasan buku untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Wednesday, August 12, 2015

SaAMBUTAN AIDILFITRI PERINGKAT KOLEJ 2015

Assalamualaikum...

TIGA hari lagi Syawal bakal melabuhkan tirainya. Dan semalam telahpun berlangsung satu majlis Sambutan Aidilfitri 1436H di kolej tempat Sk mengajar. Alhamdulillah, atas usaha yang berusaha dan kerahan tenaga akhirnya terlaksana majlis yang dirancang lebih kurang dua minggu lepas. Terpancar kepuasan dari wajah bos dan kepenatan dari ajk yang terlibat.. hahahaha.

Rasanya seperti tahun-tahun lepas juga makanan yang dihidangkan agak meriah. Ada yang ditempah khas oleh bos dan ajk makanan dan ada juga hasil sumbangan dan perkongsian staf. Untuk majlis tahun ini, Sk tak bawa makanan khas dari rumah sebaliknya berkongsi dengan kawan-kawan yang sama-sama malas memasak macam Sk.. hahaha.

Tahun ini juga nama Sk naik sebagai ajk kebersihan. Maknanya, Sk dan anak-anak buah adalah bertanggungjawab untuk melakukan kerja-kerja pembersihan dewan dan peralatan katering selepas majlis. Rasa terkilan sikit sebab tak dapat ambil gambar masa hujung-hujung tu. Maklumlah sibuk mengelolakan anak-anak buah. Terasa sangat macam mak-mak gitu.. kui kui.

Jomlah layan gambar-gambar yang sempat Sk rakamkan.

Syabas kepada ajk persiapan majlis kerana menyediakan hiasan pentas yang cantik dan indah. Ni kalau bagi dekat anak buah Sk tak tahulah apa jadi.. almaklumlah kami semua keras tangan.. hihi.


Semua dah laparrrrr...


Hidangan utama.. nasi dan daging beriyani. Ada juga buah-buahan tempatan... musim buah sekarang nikan.. dan sate.


Pelbagai jenis mee.


Hidangan barat.


Brownies, roti dan kek.


Agar-agar dan krim puff


Pelbagai kuih talam.


Buah-buahan potong.


Makan bersila gituuuu...

Selamag hari raya!!

2 comments:

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda Sukakan Ini?