MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui panggilan, sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidiladha aidilfitri ais krim apa cerita apam apom arab art street asam pedas asyura award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel berkelah bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI boat noodle Boboiyot bola Bono boycott buah bubur bulan burasak burger cake in jar cendawan cendol cerita bersiri chocolate lava churros Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut drama drama bersiri durian embun evaros fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah hotel ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing kangkung Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga Kemahkotaan kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron madu makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak muzium myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti popiah premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sandwich sardin sate sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah teater Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel thailand tinggi tmj tomato tomyam tortilla tudung tulang Tunku Jalil twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan ulasan buku untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Wednesday, December 16, 2015

LAKSA IKAN SEKOQ

Assalamualaikum...
 
KAN dah cakap hari ni nak cerita pasal laksa pulak.. hihi.
Cerita pendek je.. ni selepas check out dari Hotel Grand Alora
kami singgah pekena Laksa Ikan Sekoq dulu.
Lokasi sebenarnya Sk tak pasti.. tapi rasanya orang-orang AS mesti  tahu.
Kalau guna GPS masukkan perkataan Laksa.. mesti jumpa Laksa Ikan Sekoq ni
 tapi kenalah masukkan lokasinya Alor Setar dahulu ya.
Kalau masuk lokasi di Johor Bahru rasanya memang tak jumpa.
 
 
Dulu cuma beroperasi di warung sekarang ni dah beroperasi di restoran.
Alhamdulillah bila kita tak lokek dengan orang, pasti ada ganjarannya. 
 
 
Laksa biasa dihidangkan bersama seekor ikan termenung dan setengah biji telur.
Kalau yang tak mahu ikan pun boleh, nanti dapat telur sebiji.
 
 
Kalau rasa tak cukup boleh minta tambah.. percuma tau.
 
 
Ingatkan tapai rupanya bila dah buka pulut serunding ikan.
hehehhe.
 
p/s sebenarnya Sk dah taip story panjang tadi tapi entah apa hal semua hilang.
Nasib gambar ada... urmmm.. 

2 comments:

  1. mmg femes laksa ikan sekoq ni kan... alhamdulillah.. dah semakin maju & berkembang...

    ReplyDelete
  2. Kakak aje yg belum rasa laksa ikan sekoq ni SA
    Nampak sedap kalau kawan-kawan masukkan dlm blog.

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda Sukakan Ini?