MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Sunday, October 15, 2017

INAYAH - AKU MAHU PULANG

Assalamualaikum...



Alhamdulillah.

Akhirnya, Telemovie INAYAH akan ditayangkan di Astro Citra pada hari Ahad,  22 Oktober 2017 jam 10 malam,  akan datang.  

INAYAH merupakan idea asal dan skrip ditulis oleh Umie Isa dan telefilem diarahkan oleh Faisal Ishak.
Berkonsepkan BACA dan TONTON, 
maka saya menjemput kawan-kawan semua membaca Novel Inayah dan kemudian menontonnya di saluran ASTRO Citra pada waktu tayangannya nanti.  

Barisan pelakon: Azhan Rani- Sari Yanti-Rosnah Johari- Aliff Satar-Farish Ayden- Arissa Afrinna- Corrie Adam dll.

Kesukaran yang paling utama sewaktu 'menterjemah' skrip dan telefilem ini kepada bentuk novel ialah - bagaimana Novelis Maria Kajiwa mahu 'memariakajiwa'kan kisah ini.

Harapan Maria Kajiwa agar pembaca berpuas hati dengan persembahannya kali ini. Masih mampu 'merasa' air tangan beliau dan 'mendengar' suara beliau melalui setiap baris ayat yang disusun dalam novel yang diadaptasi dari skrip telemovie ini. 

Saya selaku AJK Maria Kajiwa Group atau dikenali sebagai Maria Kajiwa Fan Club (MKFC)  ingin mengucapkan terima kasih kepada kawan-kawan yang setia menunggu dan memberikan sokongan sepanjang perjalanan ini. Sebuah pengalaman bagi kami sebagai kenangan untuk anda.

Anda boleh mendapatkan novel Inayah dengan menghubungi jk unit jualan kami Pn Zully Azizan di 0123312141.

Sekali lagi,  jangan lupa saksikan Telemovie Inayah di Astro Citra pada hari Ahad,  22 Oktober 2017 jam 10 malam. 

#MKFCGP

2 comments:

  1. Saya dah baca novel ni dan mmg masuk ke jiwa smpi mimpi2. Tak sabar tggu drama ni

    ReplyDelete
  2. ooo dari novel ye. dah tengok telemovie dua kali..tak mengecewakan
    JanjiKita

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

AKHIRNYA IKEA TEBRAU DIBUKA

Assalamualaikum... YEAY!!  Akhirnya setelah sekian lama menunggu, Ikea Tebrau kini dibuka di Johor Bahru.  Setelah bertahun-tahun beran...