MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Monday, July 23, 2012

BILA KAK SHA BAGI SOALAN KUIZ.. KU PENING LALAT SEKEJAP

ASSALAMUALAIKUM...

Entry kali ini mungkin mengandungi bahasa pasar dan bahasa rojak serta warna yang berlebihan .

MERUJUK kepada tajuk yang tersebut... hehe, dah macam nak menulis surat rasmi.. Apalah yang saya peningkan ya. Nilah nak join GA Kak Sha tapi ku pening sebab Kak Sha ada lima blog yang suka melompat-lompat dalam laptop.. hehehe. 

Takpe.. Pelan-pelan kayuh ya...

Mehlah join, bak kata 'motto' Kak Sha Novelis Masterchef kita..

'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew' :D

Adohai, pening Kak Sha oiii.. dah berapa belas soalan keluar, mengagau nak carik balik, nak tiru sape nih?? (sambil garu-garu kepala)

Siapa yang rasa nak pening-pening lalat tu bolehlah klik dan follow link-link di bawah ni ya..


dan jangan lupa like facebook Shahriah Abdullah Masterchef Malaysia... daaaaaaaaa..

 

8 comments:

  1. Salam kak Sari.. Selamay meyambut Ramadhan dan menjalani ibadah puasa tuk akak sekeluarga.. wah rajinnyer join GA... Caiiyyookkk akak he he he tlg beri semangat.. he he he

    ReplyDelete
  2. xsempat nk join...semoga bjaya yer...

    ReplyDelete
  3. akak pun tak sempat nak join..
    lagipun pening kepala sedia ada dengan masalah sendiri pun belum selesai lagi.. jd kita bg peluang pd mereka2 yg punya byk waktu.. hee...

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya Sari dan selamat berpuasa

    ReplyDelete
  5. Heehehe... pening lalat yaa.. tak pe.. bila dah dapat kejar dan kumpul jawapan tu nanti waaaahhhh laju ler nanti tu... all the best! nanti kak sha kumpul soalan dulu dan terkini nak kena sentiasa bermarathon hehehe.. good luck macehh muahzzzzzzzzzzzzzz

    ReplyDelete
  6. samelah pening lalat..tapi hadiah menarik punya pasal sanggup bermarathon jugak

    ReplyDelete
  7. Yussss... selamat meneruskan ibadat puasa yer.. Bulan posa ni, jangan nakal2 tau! heheeee...

    Semoga berjaya.. Mmg kadang2 Naz pun pening sbb sha ni banyak blognya..heheheee.. Tp so sweet dia kan.. Tak sombong w/p dah sah2 terkenal..

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

BOAT NOODLE @ TEH O AIS 50 SEN

Assalamualaikum... RAJIN pulak nak cepat-cepat update kisah malam tadi padahal bukan main banyak kisah yang belum dikisahkan lagi.  Hurmmm....