MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Friday, July 13, 2012

MENANTI HARI ESOK

ASSALAMUALAIKUM...

MOOD sekarang tengah berdebar menanti hari esok... hehehehe....


Alhamdulillah, syukur saya ke hadrat Allah swt kerana menganugerahkan rezeki ini kepada saya. Walaupun kalau dilihat kepada print screen yang KKida 1001 Resepi postkan di entry beliau bahawasanya blog saya tidak tersenarai sebagai penyumbang traffic (ni sape yang tak klik nih??? hihi) namun entry saya tentang GA WOWWW 1001 Resepi itu telah berjaya menembusi hati KKida, macehhhhhhhh KKida ku cayang.
Lihat entry saya yang mencuri hati KKida di SINI.

Baru sekejap saya jenjalan ke blog blogger pilihan dan tembus traffic tu, pehhhhhhhh!! Semuanya wanita Melayu Terakhir, okeyyyyy... Nampaknya esok kena pakai spek hitamlah di Rebung sebab pastinya semua akan lip lap tudung dan bajunya termasuklah saya. Menurut KKida, majlis akan bermula sekitar 6 petang jadi kita jumpa di sana ya!! Aziela, Nur, Shuhada, Suzlin, Cheetah, Suriani, Ibu Yusuf (Zefa Nor Asmara), Salmi, Nurul, Zurina dan Kak Shahriahhhhhhhhhhhhhhh Masterchef kita tu....

Walaupun agak sedih juga kerana ER tidak dapat menemani saya esok kerana beliau ada tugasan di Seberang Tambak sana dan juga terpaksa meninggalkan Yaya yang ada kelas tuisyen penting, namun saya kuatkan semangat. Saya amat menghargai pemilihan ini dan rugilah kalau saya mempersiakannya, betul tak??? Untuk KKida, sekali lagi terima kasih dari Alam Sari dan untuk kawan-kawan yang tolong klik banner 1001 Resepi kat atas tu, semoga Allah mengurniakan rezeki dalam bentuk yang lain pula kepada anda, Aminnnn.

Wassalam.

P/S Kisah kawan saya tu ada sambungannya ya...

19 comments:

  1. Waaahh x sabar kita nak jumpa esok... :)

    ReplyDelete
  2. esok masih ada...hehe...
    kkida sangat happy nak jumpa anda semua kat rebung malam esok...:)

    ReplyDelete
  3. wah! glamour jap bila blog suam2 kuku kita dsebut2 d cni. Oh! majlis bmula 6petang ya!...tertanya2 gak pukul bape...ingt malam

    ReplyDelete
  4. yeah~~jumpa kat sane ek kak (^__________^)

    ReplyDelete
  5. Salam Sari...Selamat Bergather2....Enjoy ye..!!

    ReplyDelete
  6. have fun`~

    singgah malam sini :)
    jom tgk jubah~~
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.171924036265988.16609.103619356429790&type=3

    ReplyDelete
  7. hehehhe tahniah kak..btw tak sabar nak tunggu kisah kawan akak tu. lega jugak baca komen akak yg anak2 dia dapat dia pertahankan..:)

    ReplyDelete
  8. Sari...salam syg utk kkida ye!! sedihnya tak dpt join, ni la rugi dok sabah ni.

    ReplyDelete
  9. mesti sakan bergambar nanti nih..hehehhe...

    ReplyDelete
  10. Samalah kita, x tersenarai dlm prnt scrn tu... Tp kita sama2 bertuah. Tgh bdebar2 nih. Jumpa ptg ni.. :-)

    ps: ibiu yusuf pakai baju biasa2 aje, x lip lap pun.. Hehe..

    ReplyDelete
  11. wah! bestnya..nak join macmana ni??

    ReplyDelete
  12. Salam singga Sari...smga hri esk pnuh dgn kecerian...

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

26 SYAWAL

Assalamualaikum... ALHAMDULILLAH.. dah hari ke 26 kita meraikan Syawal. Ramai yang mengambil kesempatan mengadakan rumah terbuka da...