ASSALAMUALAIKUM...
SERI KANDI tak mahu cerita banyak-banyak. Ini komen dari adinda Seri Kandi yang di'print screen' dari entry Pavlova semalam... ;-))))))))
SEBAB RAJIN
February 21, 2013
14
14Comments
Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini.
Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri. Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih
Wa...oben bru...mkin mju la ye kak bizz lpas ni...:-)
ReplyDeletedidoakan adinda kusss akan terus maju nanti boleh buka sebuah kedai.. jgn tak cayaa
ReplyDeleteOh... dah ada testimoni yg jujur apa nak kata lagi. Jelas dan terang.
ReplyDeletepavlova memang sedap kan kak..lagi2 dibuat dengan kasih sayang... psssttt tambahan oven baru... hihi...
ReplyDeleteowhhh...da ada oven baru yer kak srikandi.. :) x leh jadi ni kene rajin jugak lah m'baking pavlova nih...nak ikut tips yg akak bagi...harap2 m'jd la.
ReplyDeletearitu aku ingatkan ko pregnant lagi..hahaha..siyes aku tak pernah makan pavlova.meh jual kat aku pavlova disk yg kecik2..krim aku boh sendiri .atas krim tu nanti aku letak ler epal ke peach ke laici.
ReplyDeletep/s..ngada2 betul kan aku ni..hihihi
amboi moga terus maju jaya ye
ReplyDeleteDah agak dahhhhh!!! Mesti sedapppp.
ReplyDeleteBukan lagi rahasia.... Ekekekkkek
ReplyDeleteahah...oven baru...smgt baru...:)
ReplyDeleteSlm sari..waaa oven bru lg..tu yg lg sedapp kn..moga biz btmbh maju tau..
ReplyDeleteWah..oven baru.. Moga bisnes akak bertambah maju..
ReplyDeleteWahhh kena cuba ni... :)
ReplyDeletemoraf of the story.. oven baru juga penyumbang pd kesedapan.. :D
ReplyDelete