BUKAN LAGI PENGANGGUR

Assalamualaikum...

ALHAMDULILLAH.. selepas hampir dua bulan bergelar penanam anggur tak berbuah di rumah,  akhirnya Iman sudah mempunyai pekerjaan sementara menunggu keputusan peperiksaan SPM yang akan diumumkan pada akhir bulan Mac nanti. 


Hati ibu mana yang tidak risau melepaskan anaknya kan tapi Sk keringkan jugak hati demi sebuah pengalaman yang tak semua orang berpleuang untuk melaluinya.  
Hanya kepada Allah swt Sk letakkan penggantungan dan harapan semoga semuanya baik-baik belaka. 

Amiiinnn Ya Rabbal Alamiiinnn. 



9 comments:

  1. Aamiinn..
    Moga Iman sentiasa dalam lindungan Allah swt..
    Allah jaga dia untuk Bondaku...

    ReplyDelete
  2. ameen ya Rabb! go go iman!!! gadis petronas!

    ReplyDelete
  3. Whoaaa.... Ok la ni... Berpengalaman kerja dengan petronas gituu.... Kerja leklok dikkk.hihi....ada duit...mcm2 boleh bikinn..kennnnn

    ReplyDelete
  4. Takpe la..Iman mencari pengalaman sementar tunggu keputusan SPM kan..kalau Dania nanti insyaallah SA bagi dia kerja part time..at least boleh belajar dan faham dunia bekerja macam mana

    ReplyDelete
  5. hahahahahha...comel betul bonda hantar anaknya ke tempat krja 🤣🤣🤣

    ReplyDelete
  6. permisi min numpang share ya :)
    ingin mendapatkan uang banyak dengan cara cepat di f@ns*p0ker || add pin black.berry 55F97BD0
    segera dapatkan promonya dan menangkan uang jutaan rupiah hanya dengan minimal deposit 10.000
    ayo buruannn ditunggu apa lagi cepetan daftar ya ditunggu lo ^^

    ReplyDelete

  7. hello beiibbyyy ,,,,,,
    ni kita bocorin sdkt rahasia yaaaa,,,hmmm,, ap ya kira"? hehehe
    RAHASIANYA ,,,, ad promo loh di WWW.FANSBETTING..CO
    nah untuk itu bisa langsung add aj kontak kmi dan bertny" lebih lanjut untuk info PROMONYA ya
    >>>fansbetting<<<BBM : 5EE80AFE ^o^
    WA @ +855 963 156 245
    line @ fansbetting
    wechat @ fansbetting
    bersama dengan kami CS fansbetting
    kami ucapkan semat siang dan selamat beraktifitas ya guyssssssss thankyouuuuu ^O^

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih