MAKAN DI ALMIZAN SATAY HOUSE

Assalamualaikum…


Untuk peminat Sate, bolehlah cuba singgah makan ke Almizan Satay House yang terletak di Uda Business Centre, Bandar Baru Uda.
Entah macam mana minggu lepas, tersinggah ke sini padahal plan asalnya nak makan di tempat lain.
Servis sedikit lambat dan minuman habis separuh baru sate sampai.
Satenya tidak mengecewakan tapi kuah kacang sedikit masam.
Oh ya, ketupatnya adalah ketupat daun kelapa tau, memang klasik la, tempat pun luas dan kemudahan tempat letak kereta yang banyak.
Rasanya dulu Almizan ni yang kat Kg Melayu, cuma masa kat Kg Melayu tu SK tak tersinggah pulak, hehehe.
Selain sate, terdapat pelbagai menu masakan tempatan di sini untuk dicuba.

Almizan Satay House
No 2, Jalan Padi Emas 1/2
Uda BusinessCentre, JB

5 comments:

  1. nampak sedap sate tu..tapi kalau lambat servis, boleh hilang sabar jugak..haha

    ReplyDelete
  2. sate nampak sedap...tp servis lambat pula ya kak

    ReplyDelete
  3. ini makanan kelemahan juga ni. pantang hulur..
    btw tengah posaaaaaa satay jap. sabar hati sabaaar aahaha..

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih