MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin minuman mistik monopod muffin Munduk myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sayur sejarah selfie semur SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Thursday, October 28, 2010

CEKODOK PISANG

ASSALAMUALAIKUM wbt

MALAM tadi merajinkan diri buat cekodok pisang bagi memenuhi permintaan hubby tercinta. Pisang berangan banyak juga sebenarnya ambil dari rumah ibu. Asyik-asyik ngappppp ke mulut, sampai encik hubby buat muka kecewa... huk2. Berapa kali dah dia tanya, tak buat cekodok ke? tak buat cekodok ke? ... ermmm... dan akhirnya.. dengan tujuh biji pisang yang tinggal.. dapatlah cekodok2 yang menawan ni.. hehe.

4 comments:

  1. salam kak, mas pun selalu buat cokodok..anak2 suka

    ReplyDelete
  2. kite panggil jempot2 pisang..
    mmg x jemu kalo makan;)
    mmg sedapkan ..

    ReplyDelete
  3. salam sari..akak kalau nak buat cekodok pisang kena cepat2..kalau tidak..habis juga dimakan anak2..

    ReplyDelete
  4. Mas, suka gak.. tapi penatlah berdiri mengadap kuali.. hehe

    Mummyseri, itulah.. kita selalu kalau jemput2 tu untuk cucur, kalau pisang, cekodok je..

    Kak Erna, yang ni bukan anak yang makan, maknya yang melebih.. hehe

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?