MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Tuesday, December 28, 2010

HARI-HARI BUBUR NASI

ASSALAMUALAIKUM wbt


BERTUAHNYA saya.... dapat cuti hujung tahun yang panjang sampai awal tahun. Huh! Tak rela tau. Seksa betul penyakit ni. Penat... penat nak sapu ubat. Dan.. oh! Saya telah kehilangan 3 kilogram dalam masa 5 hari... yang tu saya senyum, sebab susah betul nak kuruskan balik badan yang dah mula naik ni. Nilah makanan saya hari ini. Hari ini dan sampai esok-esok selagi tak baik. Memang tak berani nak ambil makanan lain, takut gatal. Sebab kalau tak makan apa-apa macam ikan, udang tu pun dah gatal, apalagilah kalau makan tu semua. Mau jadi beruk karang garu-garu... huiiii.. tak sanggup. Biarlah... dah puas pun makan semua tu. Nanti, kalau baik, insyaAllah... panjang umur, dapatlah makan. Makanlah... apalagi. Bismillah...

1 comment:

  1. salam kak yus...alak kena alahan ke, cian akak...kena jaga makan tu...mudah2an akak cepat2 sembuh yer..makan ubat tau...

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?