MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Monday, July 16, 2012

BILA KKIDA BUAT 'MAGIC'

ASSALAMUALAIKUM...

mukasurat 1... ngeeeeeee... ;p

KEMBALI bersiaran.. semalam saya sibuk dengan urusan rumah yang dua hari ditinggalkan, hari ini saya sibuk kerana ada lawatan verifikasi di kolej. Awal pagi sampai ke pejabat, saya curi masa untuk post entry ini. ;-))))

Alhamdulillah, perjalanan yang berbaloi-baloi. Dapat bertemu KKida yang disayangi dan dihormati, dapat bertemu empat mata dengan chef-chef popular yang selama ini hanya dilihat di kaca tv, dapat berkenalan dengan kawan-kawan maya yang sama-sama terpilih ke GA 1001 Resepi, dapat frozen food dari MyChef, dapat produk Babas dan yang paling bestttttttttttttttttttttttt sekali saya dapat 'Pie Magic aka Pie Maker ' yang diidam-idamkan oleh semua peserta GA.

Paling surprise sekali, nama saya merupakan nama yang pertama dicabut oleh Chef Dato' Ismail yang merupakan chef terkemuka yang juga pemilik Restoran Rebung. Cerita-ceritinya akan saya ceritakan kemudian, gambar-gambarnya juga... tungguuuuuuuuuuuuuuuu!!

pinjam gambar KKida 1001 Resepi dulu, baca entry KKida di SINI ya

20 comments:

  1. Yeay, sari pun boleh buar magic lps ni. Tahniah dear.. :-)

    ReplyDelete
  2. Tahniahhhhh kak yus....
    alhamdulillah....murah rezeki akak...
    bestnyaaaaa..jelesss aiii tau..he3

    ReplyDelete
  3. Yus... tahniah dari kakak. Mesti sepanjang balik JB dalam kepala dah merancang nak buat pie..

    ReplyDelete
  4. Bro kalau dapat benda tue sure tak tahu nak guna untuk apa. Sure tersadai dalam almari je.

    So elok bagi orang lain yang memenanginya...

    he..23x

    sedangkan tak terlibat pun dengan cabuatn bertuah tue

    ReplyDelete
  5. tahniah kak ! lepas ni bole la buat pie n upload gmbar dlm blog.. hehe

    ReplyDelete
  6. Masa nama Sari di announce tu, kita pulak yg over excited...hahahhahaha

    ReplyDelete
  7. As salam kak...
    akak ke yg dapat nie..berbaloi baloi le pegi pun....tahniah....:)

    tumpang gembira je....^__*

    ReplyDelete
  8. wawawaa..tahniahhhh.......cepat le masuk gambooo

    ReplyDelete
  9. Tahniah ye Sari Yusa...semoga dgn hadiah tersebut maka bertambah rajinlah sari memasak...

    ReplyDelete
  10. Wah, sangat meriah...tahniah. Tak dapat kita jumpa yeeee...hmmmm tak peeee....ada rezeki tak ke mana nanti.

    ReplyDelete
  11. Salam. Tahniah kak.. Memang seronokkan malam tu.. Nur bolehlah rasa pie air tangan akak nanti.. hehe

    ReplyDelete
  12. salam sari...bertuahnya dapat magic de kkida ya!.Rezeki sari tu..Alhamdulilah.

    ReplyDelete
  13. Bestkan Kita semua antara yang bertuah... :)

    ReplyDelete
  14. yeay kita pun betuah jugee, shd amik gambo berempat gan kkida = the pai maker ga kkida winners :-)

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?