MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Monday, July 16, 2012

BILA KKIDA BUAT 'MAGIC'

ASSALAMUALAIKUM...

mukasurat 1... ngeeeeeee... ;p

KEMBALI bersiaran.. semalam saya sibuk dengan urusan rumah yang dua hari ditinggalkan, hari ini saya sibuk kerana ada lawatan verifikasi di kolej. Awal pagi sampai ke pejabat, saya curi masa untuk post entry ini. ;-))))

Alhamdulillah, perjalanan yang berbaloi-baloi. Dapat bertemu KKida yang disayangi dan dihormati, dapat bertemu empat mata dengan chef-chef popular yang selama ini hanya dilihat di kaca tv, dapat berkenalan dengan kawan-kawan maya yang sama-sama terpilih ke GA 1001 Resepi, dapat frozen food dari MyChef, dapat produk Babas dan yang paling bestttttttttttttttttttttttt sekali saya dapat 'Pie Magic aka Pie Maker ' yang diidam-idamkan oleh semua peserta GA.

Paling surprise sekali, nama saya merupakan nama yang pertama dicabut oleh Chef Dato' Ismail yang merupakan chef terkemuka yang juga pemilik Restoran Rebung. Cerita-ceritinya akan saya ceritakan kemudian, gambar-gambarnya juga... tungguuuuuuuuuuuuuuuu!!

pinjam gambar KKida 1001 Resepi dulu, baca entry KKida di SINI ya

20 comments:

  1. Yeay, sari pun boleh buar magic lps ni. Tahniah dear.. :-)

    ReplyDelete
  2. Tahniahhhhh kak yus....
    alhamdulillah....murah rezeki akak...
    bestnyaaaaa..jelesss aiii tau..he3

    ReplyDelete
  3. Yus... tahniah dari kakak. Mesti sepanjang balik JB dalam kepala dah merancang nak buat pie..

    ReplyDelete
  4. Bro kalau dapat benda tue sure tak tahu nak guna untuk apa. Sure tersadai dalam almari je.

    So elok bagi orang lain yang memenanginya...

    he..23x

    sedangkan tak terlibat pun dengan cabuatn bertuah tue

    ReplyDelete
  5. tahniah kak ! lepas ni bole la buat pie n upload gmbar dlm blog.. hehe

    ReplyDelete
  6. Masa nama Sari di announce tu, kita pulak yg over excited...hahahhahaha

    ReplyDelete
  7. As salam kak...
    akak ke yg dapat nie..berbaloi baloi le pegi pun....tahniah....:)

    tumpang gembira je....^__*

    ReplyDelete
  8. wawawaa..tahniahhhh.......cepat le masuk gambooo

    ReplyDelete
  9. Tahniah ye Sari Yusa...semoga dgn hadiah tersebut maka bertambah rajinlah sari memasak...

    ReplyDelete
  10. Wah, sangat meriah...tahniah. Tak dapat kita jumpa yeeee...hmmmm tak peeee....ada rezeki tak ke mana nanti.

    ReplyDelete
  11. Salam. Tahniah kak.. Memang seronokkan malam tu.. Nur bolehlah rasa pie air tangan akak nanti.. hehe

    ReplyDelete
  12. salam sari...bertuahnya dapat magic de kkida ya!.Rezeki sari tu..Alhamdulilah.

    ReplyDelete
  13. Bestkan Kita semua antara yang bertuah... :)

    ReplyDelete
  14. yeay kita pun betuah jugee, shd amik gambo berempat gan kkida = the pai maker ga kkida winners :-)

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

26 SYAWAL

Assalamualaikum... ALHAMDULILLAH.. dah hari ke 26 kita meraikan Syawal. Ramai yang mengambil kesempatan mengadakan rumah terbuka da...