SELFIE & MONOPOD... APA SYOKNYA??? - Alam Sari Di Tanah Jauhar

6 comments:

  1. Wah!Bestnya bermonopod sekluarga...semua blh join dlm gambarkn..hehe

    ReplyDelete
  2. hehehe bkn main lagi, pic yg last tu x menahan tgk !

    ReplyDelete
  3. Syok-syok tengok gambar sekali keluar mamat obama dgn bff dia pulak. lagi kelakar tetiba ada yg menyelit kat tengah tu.
    Macam-macamlah SK ni:)

    ReplyDelete
  4. kahkahkahh!

    kesian anak pak beraim!!

    ReplyDelete
  5. Dah jadi kegilaan bermonopod sekarang nih...:)

    ReplyDelete
  6. haha punya lah lihat gambar sampai yang last tu..paling kelakar sekali ..

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih