MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Monday, July 23, 2012

BILA KAK SHA BAGI SOALAN KUIZ.. KU PENING LALAT SEKEJAP

ASSALAMUALAIKUM...

Entry kali ini mungkin mengandungi bahasa pasar dan bahasa rojak serta warna yang berlebihan .

MERUJUK kepada tajuk yang tersebut... hehe, dah macam nak menulis surat rasmi.. Apalah yang saya peningkan ya. Nilah nak join GA Kak Sha tapi ku pening sebab Kak Sha ada lima blog yang suka melompat-lompat dalam laptop.. hehehe. 

Takpe.. Pelan-pelan kayuh ya...

Mehlah join, bak kata 'motto' Kak Sha Novelis Masterchef kita..

'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew' :D

Adohai, pening Kak Sha oiii.. dah berapa belas soalan keluar, mengagau nak carik balik, nak tiru sape nih?? (sambil garu-garu kepala)

Siapa yang rasa nak pening-pening lalat tu bolehlah klik dan follow link-link di bawah ni ya..


dan jangan lupa like facebook Shahriah Abdullah Masterchef Malaysia... daaaaaaaaa..

 

8 comments:

  1. Salam kak Sari.. Selamay meyambut Ramadhan dan menjalani ibadah puasa tuk akak sekeluarga.. wah rajinnyer join GA... Caiiyyookkk akak he he he tlg beri semangat.. he he he

    ReplyDelete
  2. xsempat nk join...semoga bjaya yer...

    ReplyDelete
  3. akak pun tak sempat nak join..
    lagipun pening kepala sedia ada dengan masalah sendiri pun belum selesai lagi.. jd kita bg peluang pd mereka2 yg punya byk waktu.. hee...

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya Sari dan selamat berpuasa

    ReplyDelete
  5. Heehehe... pening lalat yaa.. tak pe.. bila dah dapat kejar dan kumpul jawapan tu nanti waaaahhhh laju ler nanti tu... all the best! nanti kak sha kumpul soalan dulu dan terkini nak kena sentiasa bermarathon hehehe.. good luck macehh muahzzzzzzzzzzzzzz

    ReplyDelete
  6. samelah pening lalat..tapi hadiah menarik punya pasal sanggup bermarathon jugak

    ReplyDelete
  7. Yussss... selamat meneruskan ibadat puasa yer.. Bulan posa ni, jangan nakal2 tau! heheeee...

    Semoga berjaya.. Mmg kadang2 Naz pun pening sbb sha ni banyak blognya..heheheee.. Tp so sweet dia kan.. Tak sombong w/p dah sah2 terkenal..

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?