MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Saturday, July 28, 2012

PANTUN UNTUK KAK SHA

ASSALAMUALAIKUM...

MENGADA-NGADA tau... 

Dahlah penat bermarathon cari soalan yang terlepas.. lepas tu disuruh pulak buat karangan.. eiiiii..... pakkal jer kita nak menang novel tu tau... ekekeke ;p

/http://shashasuka.blogspot.com/
Hobi dan koleksi ditulisnya di SINI,
Tiada rahsia semuanya dikongsi,
'Takcuba Tak ler Tahu' motto tersendiri,
Hobinya berderet tak terkira dek jari jemari.... hihihihihi..... ;p

http://shahriahnovelis.blogspot.com/
 Orangnya periang tetapi jiwang,
Novel dikarang isinya tebal,
Menjadi catatan yang paling mahal.

http://shahriahnovelisresipe.blogspot.com/
 Orangnya peramah senyumnya santun,
Novelis tersohor itulah Shariah,
The Writer's Cooking resepi dihimpun,
Berkongsi resepi dapat pula hadiah.

http://heartofshahriahnovelis.blogspot.com/
Membuat ku tergelak sampai berairmata...

Errr.. rasa pantun ni ada sikit lari.. ah! lantaklahhh..

http://cuticutishahriahnovelis.blogspot.com
Jauh berjalan luas pengalaman,
Diiring pula anak dan suami,
Sentiasa tersenyum hingga tak kering gusi.

Penat sudah berpantun seloka,
Kalau tak menang novel menangislahku tak berairmata...



2 comments:

  1. Hahahahaahahaa hadoiii gelak sakan depan pc jam 2:51 am yang oiiii.. hadoiii yaiiii... okay terima kasih pantun yang cukup mkelezzzz walaupun ada yang tak kena sana dan sini hehehee.. tq *markah di catat* ;)

    ReplyDelete
  2. haaaa, tu kalu dah gelak sakan maknanya kena kasik buku resepi, ekeke

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?