LELAKI VS WANITA - Alam Sari Di Tanah Jauhar

LELAKI VS WANITA

ASSALAMUALAIKUM...
 
BELUM hilang letih dan lesu pulang bercuti. Berjalan memang seronok, dua kali seronok bila tak perlu buat apa-apa selain melingkar atas katil. Tidur sepuluh jam pun masih lagi mengantuk. Bosan baring kita pergi makan pulak. Habis semua makanan dibalun sampai badan pun dah macam belon. Nak salahkan siapa???
 
Suami????
Isteri?????????
 
Dua kali limalah tu... sama-sama kuat makan dan sama-sama kuat tidur... kui kui!!
 
terima kasih pada individu yang kongsi gambar ini di internet :-))))))
Cerita jalan-jalan nanti Sk kongsikan kemudian ya...
Wassalam

5 comments:

  1. berjalan ke mana tuuuu..??!
    :)


    er..
    saya..
    masih terancam..

    ReplyDelete
  2. Cerita jalan2? Wink..wink....!

    ReplyDelete
  3. macam nak setuju je dgn statement jni hehehe

    ReplyDelete
  4. uitt...mmg macam2 dah kategori masing2..heheh

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih