MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Friday, August 28, 2015

CHEESE TART GEBU GEDEBAS

Assalamualaikum...

SATU kepuasan bagi Sk setiap kali menghasilkan cheese tart gebu gedebas untuk customer tersayang. Seronok bila menerima maklum balas positif. Kalau ada repeat order pun kita dah tahu customer sangat berpuas hati dengan produk kita.. betul tak?


Cheese Tart panas-panas dari oven. Macam nak meletop gitu kan. Ramai yang tanya.. cheese tart Sk turun atau mendap tal krimnya bila sejuk.. sebab ramai yang komplen krim tart mereka mendap selepas beberapa jam.


Okey.. ini tart satu batch dengan gambar pertama tadi. Gambar ini diambil selepas dua hari. Dah tak berapa nak tembam macam lepas keluar oven tu tapi yang pasti tetap gebu gedebas. 

Bagi sesiapa yang ingin membuat tempahan, Sk ingin maklumkan mulai September 2015 semua produk tart Sk boleh dibeli melalui ejen-ejen sahaja. Maknanya Sk tak lagi akan menjual secara personal kecuali ada kes istimewa gitu. Tunggu nanti Sk akan bagitahu ejen-ejen yang boleh anda hubungi.
Sehingga jumpa lagi.. wassalam.

2 comments:

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

INAYAH - AKU MAHU PULANG

Assalamualaikum... Alhamdulillah. Akhirnya, Telemovie INAYAH akan ditayangkan di Astro Citra pada hari Ahad,  22 Oktober 2017 jam 10 ma...