CHEESE TART GEBU GEDEBAS - Alam Sari Di Tanah Jauhar

CHEESE TART GEBU GEDEBAS

Assalamualaikum...

SATU kepuasan bagi Sk setiap kali menghasilkan cheese tart gebu gedebas untuk customer tersayang. Seronok bila menerima maklum balas positif. Kalau ada repeat order pun kita dah tahu customer sangat berpuas hati dengan produk kita.. betul tak?


Cheese Tart panas-panas dari oven. Macam nak meletop gitu kan. Ramai yang tanya.. cheese tart Sk turun atau mendap tal krimnya bila sejuk.. sebab ramai yang komplen krim tart mereka mendap selepas beberapa jam.


Okey.. ini tart satu batch dengan gambar pertama tadi. Gambar ini diambil selepas dua hari. Dah tak berapa nak tembam macam lepas keluar oven tu tapi yang pasti tetap gebu gedebas. 

Bagi sesiapa yang ingin membuat tempahan, Sk ingin maklumkan mulai September 2015 semua produk tart Sk boleh dibeli melalui ejen-ejen sahaja. Maknanya Sk tak lagi akan menjual secara personal kecuali ada kes istimewa gitu. Tunggu nanti Sk akan bagitahu ejen-ejen yang boleh anda hubungi.
Sehingga jumpa lagi.. wassalam.

2 comments:

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih